Αράο και Σπόραρ στάθηκαν στην αφλογιστία του Παναθηναϊκού

Αράο και Σπόραρ στάθηκαν στην αφλογιστία του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 23:41 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 06.10.2024

Ο Γουίλιαν Αράο και ο Αντράζ Σπόραρ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό μίλησαν για την έλλειψη σκοραρίσματος του Παναθηναϊκού.

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ν’ αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του στάθηκαν οι Αντράζ Σπόραρ και Γουίλιαν Αράο.

Οι δύο έμπειροι παίκτες του τριφυλλιού τόνισαν ότι η ομάδα πάλεψε για τη νίκη, αλλά της έλειψε το γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπόραρ:

«Τίποτα δεν πήγε στραβά. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς. Υπήρχε αρκετή σκληράδα. Παίξαμε με πολλές μακρινές μπαλιές. Μας πίεσαν αρκετά και για αυτό ήταν η μπάλα συνέχεια ψηλά. Πιστεύω πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Θα μπορούσαμε βάση τις ευκαιρίες να είμαστε αυτοί που θα έπαιρναν τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Παίξαμε καλύτερα σε σχέση με τη Μπόρατς, ο Ολυμπιακός είναι και πιο δυνατή ομαδα. Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα απόψε. Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο, ειδικά μπροστά στους οπαδούς μας που γέμισαν το γήπεδο. Αν δεν σκοράρεις σε αυτά τα ματς δεν παίρνεις τη νίκη.

Ο Αράο με τη σειρά του τόνισε: «Παίξαμε καλά ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Στα πρώτα 20' της επανάληψης υποφέραμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά σε τέτοια ματς πρέπει να σκοράρεις και να νικάς.

Τρία ντέρμπι, μηδέν γκολ ο Παναθηναϊκός - Σε οριακό σημείο ο Αλόνσο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:35 - 06.10.2024

Τρία ντέρμπι, μηδέν γκολ ο Παναθηναϊκός - Σε οριακό σημείο ο Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός μετά την Τούμπα και τη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν σκόραρε ούτε απέναντι στον Ολυμπιακό και έμεινε στο μείον εφτά. Οριακή πλέον η κατάσταση για τον Ντιέγκο Αλόνσο, που έχει την ευθύνη.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Παίξαμε καλά, είμαι ικανοποιημένος, αλλά σε τέτοια ματς πρέπει να σκοράρουμε και να νικάμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Θέλουμε νίκες, έχουμε πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε νίκες για τον τίτλο. Είχαμε ατυχίες, αφού δεν έπαιξε ο Ντραγκόφσκι και τραυματίστηκαν οι Ιωαννίδης και Μπάλντοκ. Πρέπει όμως να δουλέψουμε και να πάρουμε νίκες, ειδικά τώρα που έχουμε γνωρίσει και τους νέους παίκτες».