Ιωαννίδης: «Βγάλαμε αντίδραση, μπορούσαμε κι άλλο γκολ»

Ιωαννίδης: «Βγάλαμε αντίδραση, μπορούσαμε κι άλλο γκολ»

Sportal newsroom 00:03 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 14.08.2024

Ο φορ του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του μετά το 0-1 του Ολυμπιακού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης για μία ακόμα φορά την τρέχουσα σεζόν βρήκε δίχτυα και κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Ο διεθνής φορ μετά το ματς στάθηκε στην αντίδραση του «τριφυλλιού» και τόνισε ότι οι πράσινοι μπορούσαν να σημειώσουν ένα ακόμα γκολ. Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν γίνεται να μας αφήσει ωραία γεύση από τη στιγμή που δε νικήσαμε. Η αντίδραση ήταν σημαντική, για άλλο ένα παιχνίδι μπήκαμε στο β’ ημίχρονο, δείξαμε θέληση, περισσότερο πάθος και ενέργεια στο γήπεδο. Βάλαμε ένα γκολ, μπορούσαμε κι άλλο ένα.

Δεν κάναμε το παιχνίδι μας, δεν παίξαμε τον τρόπο που συνηθίζουμε, ήμασταν λίγο πιο βιαστικοί στις αποφάσεις, χάναμε λίγο εύκολα τη μπάλα. Αυτό είχε αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό.

Στο «Χ» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Φάληρο!

Στο «Χ» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Φάληρο!

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Αλεξανδρόπουλο, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Ιωαννίδη και η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου θα κριθεί στη ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός πίεσε αρκετά ψηλά κάποιες στιγμές και αυτό μας δυσκόλεψε. Εν τέλει καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, δεν απειληθήκαμε ποτέ, ούτε εμείς απειλήσαμε στο α’ ημίχρονο. Δεχθήκαμε γκολ σε κακό σημείο, αλλά αντιδράσαμε».