Πλήγμα με Ιωαννίδη για Παναθηναϊκό και Εθνική - Αποχώρησε με θλάση στον προσαγωγό!

Πλήγμα με Ιωαννίδη για Παναθηναϊκό και Εθνική - Αποχώρησε με θλάση στον προσαγωγό!

Βασίλης Μοιρώτσος 21:21 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 06.10.2024

Ο Ιωαννίδης αποχώρησε από το ντέρμπι με θλάση στον προσαγωγό λίγες μέρες πριν το ματς της Ελλάδας με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το ημίωρο του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας επιθετικός των πράσινων το... πάλεψε όσο μπορούσε, την ώρα που ο Αντράζ Σπόραρ έκανε εντατικό ζέσταμα για παν ενδεχόμενο. Αλλά στο 43' δεν άντεχε άλλο, με τις ενοχλήσεις να μην του επιτρέπουν να συνεχίσει στο ματς, έπεσε στο έδαφος και αμέσως έγινε αλλαγή με τον Σλοβένο να περνάει στη θέση του.

Η ανησυχία φυσικά είναι έκδηλη όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, που έχει πάλι αγώνα σε 15 μέρες, αλλά κυρίως για την Εθνική ομάδα και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Ιωαννίδης είναι ο βασικός επιθετικός της Ελλάδας και έχει ήδη τρία γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια του Nations League.

Οι διεθνείς μαζεύονται αύριο ενόψει των αγώνων με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ την Πέμπτη και την Ιρλανδία στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή. Με την ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ να αναφέρει πως ο Ιωαννίδης έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και ότι θα κάνει μαγνητική για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς, είναι δεδομένο ότι ο Έλληνας επιθετικός θα χάσει το ματς με τα «τρία λιοντάρια».

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σήμερα κιόλας να υπάρξει νέα κλήση από τον Γιοβάνοβιτς για την αντικατάσταση του Ιωαννίδη και αφού οι άνθρωποι της εθνικής επικοινωνήσουν τόσο με τον παίκτη, όσο και με τους γιατρούς του Παναθηναϊκού.