Πόσα εισιτήρια κόπηκαν ακριβώς στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Οι οπαδοί των «πράσινων» στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

i

© Intime

Πόσα εισιτήρια κόπηκαν ακριβώς στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:06 - 07.10.2024

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ήταν εκείνο που ξεχώρισε στο Σαββατοκύριακο που πέρασε και ουκ ολίγοι φίλαθλοι των «πράσινων» βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με το ματς της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League να ολοκληρώνεται δίχως τέρματα (0-0). Η αναμέτρηση διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου βρέθηκαν πάνω από 50 χιλιάδες φίλαθλοι των «πράσινων» για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Συγκεκριμένα, τον ακριβή αριθμό των... μαγικών χαρτιών γνωστοποίησε η επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας, μία μέρα μετά τον αγώνα στο Μαρούσι. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ελληνικού πρωταθλήματος, 56.087 οπαδοί του «τριφυλλιού» έκατσαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, για να δουν από κοντά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Εννέα συλλήψεις οπαδών κατά τους ελέγχους στο ΟΑΚΑ

Πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, οι έλεγχοι από τους αστυνομικούς ήταν αυξημένοι, με την ΕΛ.ΑΣ να συλλαμβάνει εννέα άτομα στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, ηλικίας 17, 18, 23, 27, 31, 36 38 και 46 ετών.

Η... απάντηση ενός μεγάλου διαιτητή για το χέρι του Ρέτσου στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Εκτός της επαφής, υπάρχει...»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:57 - 07.10.2024

Η... απάντηση ενός μεγάλου διαιτητή για το χέρι του Ρέτσου στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Εκτός της επαφής, υπάρχει...»

Αρκετή «σκόνη» έχει σηκώσει το χέρι του Ρέτσου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός την Κυριακή (6/10). Στην εν λόγω φάση, λοιπόν, εκτός της επαφής τίθεται και το ζήτημα της κοντινής απόστασης και ο Χάουαρντ Γουέμπ έδωσε την απάντησή του για το τι ισχύει.

Από τις αρμόδιες αρχές σχηματίστηκαν δικογραφίες εις βάρος τους, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή των παραβατών μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, 2 πυροτεχνήματα, 2 καπνογόνα, σιδερογροθιά και αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, το βράδυ στο ΟΑΚΑ., πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη της αθλητικής βίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν 9 άτομα, ηλικίας 17, 18, 23, 27, 31, 36 38 και 46 ετών.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Αστυνομικό Τμήμα ΟΑΚΑ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους –κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους κατηγορούμενους σε προελέγχους πριν την έναρξη του αγώνα, κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, 2 πυροτεχνήματα, 2 καπνογόνα, σιδερογροθιά και αναδιπλούμενο μαχαίρι».