Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Περέιρα, με τίποτα δεν θα έδινα παράβαση στη φάση του Ρέτσου»

Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Περέιρα, με τίποτα δεν θα έδινα παράβαση στη φάση του Ρέτσου»

Sportal newsroom 22:48 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 07.10.2024

Ο διεθνής παλαίμαχος άσος Ντέμης Νικολαϊδης χαρακτήρισε σωστές τις αποφάσεις των διαιτητών στα ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό και στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην καθιερωμένη εκπομπή του «Monday FC» στη Nova στάθηκε στη διαιτησία και στις φωνές που υπήρξαν από την ΑΕΚ για το ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Αναφέρθηκε ακόμα στη φάση του Ρέτσου στο ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός, που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των πρασίνων. Ο διεθνής παλαίμαχος άσος χαρακτήρισε σωστές τις αποφάσεις των διαιτητών και τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έδινε πέναλτι.

«Δεν είδα κάτι που θα διαφωνούσα», είπε αρχικά ο Νικολαϊδης και στη συνέχεια σχολίασε:

Για τη φάση του Περέιρα: «Εγώ δεν θα το έδινα το πέναλτι. Σταματάει ο γκολκίπερ, ο Περέιρα απλώνει το πόδι του για να βρει τον τερματοφύλακα. Ήδη έχει ξεκινήσει να πέφτει. Για να δώσω πέναλτι πρέπει να είναι πέραν πάσης αμφιβολίας».

Για το χέρι στο φινάλε και το δεύτερο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ: «Δεν είναι πέναλτι αυτό. Το χέρι του προσπαθεί να το μαζέψει. Δεν είναι κριτήριο αν πάει από συμπαίκτη. Γίνεται και πέναλτι από συμπαίκτη».

Για το ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός και τη φάση με το χέρι του Ρέτσου: «Περίεργη φάση. Δεν θα έδινα πέναλτι. Βρήκε πρώτα στο κεφάλι του Ρέτσου και μετά στα χέρια του η μπάλα. Είναι εγκλωβισμένος ο Ρέτσος. Έγινε “σάντουιτς”. Με τίποτα δεν θα έδινα πέναλτι».

Για το ΛεβαδειακόςΠΑΟΚ: «Έχουμε κι εδώ αμφιβολία; Γιατί δεν δείχνει δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Ίσως γιατί ο αντίπαλος δεν είχε κατοχή της μπάλας. Έτσι θυμάμαι και σε ανάλογες περιπτώσεις».