Το σχόλιο του Στέφανου Αβραμίδη για το ντέρμπι αιωνίων

Ο Νταβίντ Κάρμο και ο Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

Το σχόλιο του Στέφανου Αβραμίδη για το ντέρμπι αιωνίων

Sportal newsroom 11:53 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 06.10.2024

Δείτε σε βίντεο το σχόλιο του Στέφανου Αβραμίδη για το ντέρμπι αιωνίων, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (06/10, 20:30), για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στο ΟΑΚΑ (06/10, 20:30). Εκεί οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν με στόχο το τρίποντο. Ένα τρίποντο το οποίο αμφότεροι οι «αιώνιοι» θέλουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Αφενός, οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες, μετά τον Ατρόμητο και τη Μπράγκα, έχοντας στόχο να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, με φόντο την κορυφή της Stoiximan Super League. Αφετέρου, το «τριφύλλι» έχει μείνει πίσω σε αυτή την κούρσα και επιπλέον παραμένει δίχως νίκη σε ντέρμπι φέτος, επομένως θα προσπαθήσει να τα αλλάξει όλα αυτά το βράδυ της Κυριακής (20:30).

Μεντιλίμπαρ vs Αλόνσο: Το ντέρμπι της... Σεβίλλης διεξάγεται στο ΟΑΚΑ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:07 - 06.10.2024

Μεντιλίμπαρ vs Αλόνσο: Το ντέρμπι της... Σεβίλλης διεξάγεται στο ΟΑΚΑ

«Mendilibar out - Alonso in». Αυτή η φράση περιέγραφε την κατάσταση στη Σεβίλλη τον Οκτώβριο του 2023, όταν ο πρώτος αποχώρησε από το κλαμπ δίνοντας τη θέση του στον δεύτερο. Αμφότεροι βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα και θα... λύσουν τις διαφορές τους στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Ο Στέφανος Αβραμίδης στέκεται στα δύο πρόσωπα που θα έχουν την «τιμητική» τους στο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Η θέση του Ντιέγκο Αλόνσο στο «τριφύλλι» που... τρίζει και ο νεαρός Χρήστος Μουζακίτης που κάνει το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» πιο... γλυκό!