Τετραετές συμβόλαιο ο Ντραγκόβσκι - Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Τετραετές συμβόλαιο ο Ντραγκόβσκι - Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Γιώργος Σακελλαρίου 13:40 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 27.06.2024

Ο Ντραγκόβσκι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρωί της Πέμπτης γνωστή τη μεταγραφή του Μπαρτολομέι Ντραγκόβσκι με ανάρτηση στα social media.

Ο Πολωνός γκολκίπερ αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας κι αφού είχε βάλει την υπογραφή του τελικά σε τετραετές και όχι τριετές συμβόλαιο, όπως ανέφεραν αρχικά οι πληροφορίες, με τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ στη Σπέτσια για την αγορά του 27χρονου παίκτη, ο οποίος θα έχει ετήσιες αποδοχές λίγο κάτω από το ένα εκατ. ευρώ.

Το πρωί της Πέμπτης ο Ντραγκόβσκι έκανε και την πρώτη του προπόνηση στην Αυστρία κι ακολούθησε η ανακοίνωσε της ΠΑΕ για την απόκτησή του έως το 2028. Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τρκιφυλλιού»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι από την ιταλική Σπέτσια. Ο Πολωνός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο με το Τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι 2028.

Ο «Ντράγκο» εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2024 με τη μορφή δανεισμού από τη Σπέτσια. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν με τους Πράσινους κατέγραψε 16 συμμετοχές.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Πολωνός τερματοφύλακας ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που φτάσαμε σε συμφωνία και θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της».