Παναθηναϊκός: Πάλι εκτός ο Σπόραρ, έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μαξ

Ο Αντράζ Σπόραρ.

Παναθηναϊκός: Πάλι εκτός ο Σπόραρ, έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μαξ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 15:01 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 22.10.2024

Ο Αντράζ Σπόραρ έμεινε εκτός προπονήσεων και την Τρίτη, λόγω ίωσης, οπότε τίθεται πιθανότατα νοκ άουτ για τον αγώνα με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ. Καλύτερα είναι ο Μαξ, ο οποίος έβγαλε το πρώτο κομμάτι του προγράμματος.

Ο Σλοβένος επιθετικός αισθάνθηκε την περασμένη Κυριακή αδιαθεσία. Δεν προπονήθηκε και είναι, ουσιαστικά, εκτός τακτικού σχεδιασμού του Ντιέγκο Αλόνσο για τον αγώνα της 2ης ημέρας της League Phase του Conference League.

Ο Σπόραρ δεν ήταν παρών ούτε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, λόγω αδιαθεσίας και ζαλάδας αφού ταλαιπωρείται από ίωση.

Καλά είναι τα νέα για τον Φίλιπ Μαξ, από την άλλη. Ο Γερμανός αμυντικός έβγαλε μέρος του προγράμματος, την Τρίτη (22/10), ξεπερνώντας τη φλεγμονή στον αστράγαλο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για το ευρωπαϊκό ματς, ούτε με τον Άρη την προσεχή Κυριακή.

Στην πρωινή προπόνηση, οι Πράσινοι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και παιχνίδι με έμφαση στην τακτική.

Για την αναμέτρηση με τη σπουδαία αγγλική ομάδα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, θα μιλήσει, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Ντιέγκο Αλόνσο και ένας ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού την Τετάρτη (23/10) στις 16:15. Η τελευταία προπόνηση για τον αγώνα θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 17:15.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ένζο Μαρέσκα, θα μιλήσει στους δημοσιογράφους την ίδια ημέρα στις 18:15 και η προπόνηση των «μπλε» θα γίνει, στο «Ολυμπιακό Στάδιο», στις 18:45.