Αυτή είναι η φάση που ζήτησε φάουλ ο Παναθηναϊκός πριν το γκολ του Πανσερραϊκού (vid)

Αυτή είναι η φάση που ζήτησε φάουλ ο Παναθηναϊκός πριν το γκολ του Πανσερραϊκού (vid)

Sportal newsroom 18:46 - 22.09.2024

Ο Μπακασέτας διαμαρτυρήθηκε για φάουλ υπέρ του πριν το γκολ της ισοφάρισης στο Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις όσον αφορά το θέαμα ξεκίνησε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Οι «πράσινοι» μπήκαν επιθετικά στο γήπεδο και βρήκαν γκολ μόλις στο 10', όταν έπειτα από συνδυασμό έξω από την περιοχή και σέντρα του Μλαντένοβιτς, ο Τετέ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η αντίδραση του Πανσερραϊκού ήταν άμεση. Αρχικά στο 13' ο Μπετανκόρ έριξε την πρώτη... προειδοποιητική βολή χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά στο 15' ο ίδιος παίκτης δε λάθεψε. Σε αντεπίθεση της ομάδας του, ο Φαρέζ έβγαλε... συστημένη σέντρα και ο Μπετανκόρ κερδίζοντας τον Γεντβάι στον αέρα έκανε το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά.

Πριν το γκολ του Μπετανκόρ υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του Παναθηναϊκού για φάουλ πάνω στον Μπακασέτα. Συγκεκριμένα, δευτερόλεπτα πριν ο Πανσερραϊκός βγάλει την αντεπίθεση που έφερε το 1-1, ο Μπακασέτας έχασε την μπάλα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Πανσερραϊκού, με τον διεθνή άσο του Παναθηναϊκού να διαμαρτύρεται για πάτημα και φάουλ.

Η φάση εξετάστηκε πάντως στο VAR και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, με τους διαιτητές να συμφωνούν ότι δεν υπήρξε παράβαση

Δείτε τη φάση στο 40'' του βίντεο: