Ο ελίτ Γερμανός Σίμπερτ στη Λεωφόρο

Ντάνιελ Σίμπερτ

i

©Intime

Ο ελίτ Γερμανός Σίμπερτ στη Λεωφόρο

Κώστας Τόπας 11:49 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 14.08.2024

Ο Ντάνιελ Σίμπερτ ορίστηκε για τη ρεβάνς ημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Για το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδος, επιλέχθηκε ο Γερμανός, Ντάνιελ Σίμπερτ. Ο 40χρονος είναι διεθνής διαιτητής της FIFA από το 2015 και ανήκει στην κατηγορία elite διαιτητών της UEFA.

Για βοηθούς ο Ντάνιελ Σίμπερτ θα έχει τους Γιαν Σέιντελ και Ράφαελ Φόλτιν και ο Κόρτους Μπέντζαμιν Στέγκεμαν θα βρίσκεται στον έλεγχο του VAR. 4ος θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης και AVAR ορίστηκε ο Ραϊνχαρντ Μπουξμπάουμ.

Το πρόγραμμα του Big - 4 μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:01 - 19.02.2024

Το πρόγραμμα του Big - 4 μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League

Ο πρωταθλητής της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2023-24 φαίνεται πως θα κριθεί στο «νήμα». Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού τις επόμενες τρεις αγωνιστικές.

Ως προς το… ελληνικό παρελθόν του Γερμανού, ήταν ο διαιτητής στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκού στην Τούμπα πέρυσι για τα Play Offs (1-2) όπως επίσης και στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Άρσεναλ στο Γ. Καραϊσκακης (1-3) για τη φάση των «16» του Europa League και Πόρτο στο «Ντραγκάο» στη φάση των ομίλων του Champions League (2-0), ενώ έχει διευθύνει και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ τη σεζόν 19-20 (1-3), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Europa League.