Γερεμέγεφ: «Παρόμοιες αρχές με Γιοβάνοβιτς ο Αλόνσο»

Γερεμέγεφ: «Παρόμοιες αρχές με Γιοβάνοβιτς ο Αλόνσο»

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αναφέρθηκε στην προετοιμασία και την παρουσία του Ντιέγκο Αλόνσο. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι ο μοναδικός έμπειρος φορ που βρίσκεται στην Αυστρία.

Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία και στον νέο τεχνικό της ομάδας Ντιέγκο Αλόνσο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερεμέγεφ.

Για το φιλικό με την Πάφο: «Αυτό ήταν το πρώτο αληθινό παιχνίδι της σεζόν, οπότε ήμουν πιο προσηλωμένος στο να πάρω λεπτά και να θέσουμε τις νέες αρχές μας με τον νέο προπονητή. Είχαμε βαριά πόδια, νομίζω ότι κάναμε κάποια καλά πράγματα και κάποια άλλα πρέπει να τα βελτιώσουμε, αλλά είναι λογικό».

Ποικιλία στην ανάπτυξη, στο σπάσιμο του πρέσινγκ και συνεχείς παρατηρήσεις από τον Αλόνσο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:30 - 05.07.2024

Ποικιλία στην ανάπτυξη, στο σπάσιμο του πρέσινγκ και συνεχείς παρατηρήσεις από τον Αλόνσο

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ο Ντιέγκο Αλόνσο δούλεψε πάρα πολύ στο χτίσιμο του παιχνιδιού από τα μετόπισθεν. Απουσίαζαν Μπακασέτας, Γεντβάι. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Για τη δική του εικόνα: «Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις πριν μία βδομάδα και πιεζόμαστε κάθε μέρα, προπονούμαστε δύο φορές. Έπρεπε να είχα σκοράρει στην ευκαιρία που είχα αλλά προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα, να φτάσω το σώμα μου στο 100% και να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Για τον νέο τεχνικό: «Ο καινούριος προπονητής έχει και νέα φιλοσοφία, οι αρχές του είναι παρόμοιες με του Γιοβάνοβιτς. Προπονούμαστε δύο φορές την ημέρα πολύ σκληρά και πολύ καλά. Το πλάνο είναι πολύ καθαρό, πρέπει να χτίσουμε μία ομάδα, να γίνουμε δυνατοί και να κερδίσουμε παιχνίδια».