Παναθηναϊκός - Παβόν: Τι λένε στη Γκρέμιο και οι μάνατζερ του Αργεντινού

Κριστιάν Παβόν

i

AFA

Παναθηναϊκός - Παβόν: Τι λένε στη Γκρέμιο και οι μάνατζερ του Αργεντινού

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:28 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 22.06.2024

Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για την υπόθεση του Κριστιάν Παβόν... Ποιες είναι οι πρώτες αντιδράσεις από τους μάνατζερ του Αργεντινού εξτρέμ, από τη Γκρέμιο και τι προκύπτει από το Τριφύλλι για τις φήμες για τον ποδοσφαιριστή.

Η αποκάλυψη του Αργεντινού ρεπόρτερ, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει 3.7 εκατομμύρια ευρώ στη Γκρέμιο για την απόκτηση του Κριστιάν Παβόν, προξένησε μεγάλη αίσθηση στη Βραζιλία και στην Αργεντινή. Άλλωστε, ο Παβόν παρότι δεν δικαίωσε τις τεράστιες προσδοκίες, παραμένει ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στη Λατινική Αμερική.

Η Γκρέμιο προετοιμάζεται απόψε για το μεγάλο ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε απέναντι στη μισητή Ιντερνασιονάλ, όμως η είδηση για τον Παβόν σχολιάστηκε αρκετά. Σε μία πρώτη αντίδραση, Βραζιλιάνοι ρεπόρτερ επαλήθευσαν σύντομα την πληροφορία του Αργεντινού συναδέρφου τους.

Ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε του «Guaíba Esporte» επικοινώνησε με τους ατζέντηδες του Παβόν, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Το ίδιο έπραξαν παράγοντες της Γκρέμιο, αλλά διευκρίνισαν στον Αντράντε πως δεν έχουν λάβει επίσημη πρόταση, αλλά μία πρόθεση αγοράς.

Απαντήσεις που μεταφράζονται πως πράγματι από το Τριφύλλι έχουν ψάξει το καθεστώς του Παβόν και έχουν περάσει ερωτήσεις για τα χρήματα. Ενδεχομένως και να αναφέρθηκαν στα χρήματα που σκοπεύουν να πληρώσουν, εξ' ου και η αλίευση της πληροφορίας από τον Σέζαρ Λουίς Μέρλο.

Στον Παναθηναϊκό δεν σχολιάζουν τα μεταγραφικά σενάρια και με τον ίδιο τρόπο χειρίζονται την ιστορία με τον Κριστιάν Παβόν. Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως πράγματι ο 28χρονος εξτρέμ απασχολεί ξανά τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν ασχοληθεί ενεργά με τη διαπραγμάτευση και κινούνται με σοβαρότητα για την απόκτηση του.

Τα χρήματα που φέρεται να αξιώνει η Γκρέμιο για τη μεταγραφή του Παβόν, είναι εντός των δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εγκρίνει υπερβάσεις στο μπάτζετ ειδικά για τις μεταγραφές στην επίθεση, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα το έργο του Ντιέγκο Αλόνσο. Αναμφίβολα, ο Παβόν είναι ένας πρωτοκλασάτος εξτρέμ, ο οποίος έχει τις προδιαγραφές για να κάνει τη διαφορά στα «φτερά» του Τριφυλλιού.