Πήρε θέση για τον Αντούνα ο Παναθηναϊκός - Τι ισχύει

Ούριελ Αντούνα

i

X / Μεξικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

Πήρε θέση για τον Αντούνα ο Παναθηναϊκός - Τι ισχύει

Κώστας Τόπας 11:18 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 20.07.2024

Παρά το γεγονός ότι στο Μεξικό αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ουριέλ Αντούνα, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι ισχύει.

O δημοσιογράφος Κάρλος Πόνσε ντε Λεόν, αποκάλυψε ότι τόσο ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται σε συζητήσεις με την ομάδα του παίκτη, Κρουζ Αζούλ αλλά και το γραφείο μάνατζερ που έχει μέρος των δικαιωμάτων του Αντούνα για να προχωρήσουν την υπόθεση.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς έπειτα από ενημέρωση του Παναθηναϊκού, ο 26χρονος εξτρέμ δεν απασχολεί το «τριφύλλι», παρά τα δημοσιεύματα από το Μεξικό. Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίστηκε οι άνθρωποι των «πρασίνων» δεν πρόκειται ούτε στο μέλλον να ασχοληθούν με την υπόθεση του Αντούνα.

Ο Αντούνα άνηκε την περίοδο 2017-2019 στο City Group, αλλά στη Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε συμμετοχή, καθώς δόθηκε δανεικός στην Γκρόνινγκεν και στους Γκάλαξι του Λος Άντζελες. Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό και τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στην Κρουζ Αζούλ, με την οποία μέτρησε συνολικά 92 συμμετοχές και 24 γκολ.

Την Παρασκευή (19/07) το «365Scores Mexicο» αποκάλυψε 26χρονος εξτρέμ δεν θα μετακομίσει τελικά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι όπως αναφέρεται, οι δύο ομάδες είχαν καταλήξει σε συμφωνία ωστόσο η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί, διότι η ΑΕΚ θα επιδίωκε να πληρώσει την Κρουζ Αζούλ για τον Αντούνα, μέσα σε διάστημα τριών έως τεσσάρων ετών. Κάτι που δεν επιθυμεί ο σύλλογος από το Μεξικό που ήθελε να γεμίσει τα ταμεία της από την μεταγραφή σε διάστημα έξι μηνών.