Επιστροφές στον Παναθηναϊκό – Πότε θα τεθούν στη διάθεση του Αλόνσο οι ξένοι διεθνείς

Επιστροφές στον Παναθηναϊκό – Πότε θα τεθούν στη διάθεση του Αλόνσο οι ξένοι διεθνείς

Ο Αλόνσο περιμένει στο Κορωπί στις του μήνα τους Σλοβένους και τους Σέρβους διεθνείς, όπως και τον Κλαϊνχάισλερ. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Όλοι οι ξένοι διεθνείς του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Euro 2024.

Οι Σέρβοι Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων, όπως και ο Ούγγρος Λάζλο Κλαϊνχάισλερ.

Οι τρεις Σλοβένοι Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς έδωσαν μία φοβερή μάχη, αλλά λύγισαν στα πέναλτι το βράδυ της Δευτέρας. Ο Τσέριν αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά, ο Σπόραρ ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε, ενώ ο Βέρμπιτς μπήκε αλλαγή κι έχασε το τρίτο πέναλτι των Σλοβένων.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν μιλήσει με τους διεθνείς για την άδεια που θα πάρουν. Όλοι έχουν ανάγκη από ανάσες, αφού οι Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Μλαντένοβιτς παίζουν ασταμάτητα από τον Ιούλιο του 2023 και τα προκριματικά του Champions League, όπου βρισκόταν το «τριφύλλι».

Όλοι είναι απαραίτητοι για την ομάδα, η οποία στις 25 Ιουλίου θα ριχτεί στη μάχη του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Μάριμπορ ή την Μπότεφ Πλόβντιβ. Έχουν ανάγκη, όμως κι από σωματική και ψυχολογική ξεκούραση κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Έτσι, οι Σέρβοι διεθνείς και ο Κλάινχαϊσλερ, για τον οποίο από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται θα γίνουν προσπάθειες να βρει μία άλλη ομάδα (αφού δεν μένει στη Χάιντουκ) να συνεχίσει την καριέρα του, θα επιστρέψουν στο Κορωπί στις 9 Ιουλίου και θα τεθούν στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού.

Αντίθετα, περισσότερες μέρες ξεκούρασης θα έχουν οι Σλοβένοι. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά οι Τσέριν, Βέρμπιτς και Σπόραρ ενδέχεται να πάρουν άδεια έως τις 14 Ιουλίου. Κατόπιν θα εμφανιστούν στο Κορωπί και θα μπουν κι αυτοί στο πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του 49χρονου τεχνικού. Θα έχουν σχεδόν δέκα προπονήσεις στα πόδια τους με τον Αλόνσο μέχρι να μπουν ξανά στις επίσημες υποχρεώσεις.

Προεργασία για Μάριμπορ – Ο Παναθηναϊκός θα πάρει 500 εισιτήρια αν πάει Σλοβενία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:30 - 02.07.2024

Προεργασία για Μάριμπορ – Ο Παναθηναϊκός θα πάρει 500 εισιτήρια αν πάει Σλοβενία

Το στέλεχος του Παναθηναϊκού Σπύρος Βλάχος βρέθηκε στο Μάριμπορ, αφού ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό ν’ αντιμετωπίσει τη σλοβενική ομάδα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Τσέριν, ο οποίος έκανε ένα φοβερό τουρνουά είναι δεδομένα απαραίτητος. Θα πρέπει, βέβαια, να σημειώσουμε ότι πλέον έχει μπει στη λίστα αρκετών ομάδων (στις αρχές καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός δέχθηκε κρούση από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία δεν έδινε πολλά λεφτά) και οι πράσινοι ελπίζουν να τα βρουν σύντομα μαζί του για νέο συμβόλαιο.

Ο 25χρονος Τσέριν έχει υπογράψει έως το 2026 και ο Παναθηναϊκός θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία τους και φυσικά για να το πετύχει αυτό χρειάζεται γενναία αύξηση αποδοχών.