Παναθηναϊκός: Προπόνηση στα ιερά χώματα του Κρόιφ (vids)

Παναθηναϊκός: Προπόνηση στα ιερά χώματα του Κρόιφ (vids)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 21:25 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 14.08.2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κρίσιμη ρεβάνς με τον Άγιαξ, για τον 3ο προκριματικό του Europa League, με προπόνηση στην "Άμστερνταμ Αρένα".

Αποστολή στο Άμστερνταμ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται, αν και νωρίς στη σεζόν, για παιχνίδι δίχως... αύριο με τον Άγιαξ και τούτο δεν αποτελεί υπερβολή μετά την ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Με πρόκριση αντιμετωπίζει στα playoffs του Europa League τη Γιαγκελόνια, που μοιάζει αντίπαλος δυνατός μεν βατός δε. Εξασφαλίζει, επίσης, τη League Stage του Conference League. Ευρωπαϊκή παρουσία, δηλαδή. Αν δεν περάσει τους Ολλανδούς, τότε ακολουθεί η Λανς στα playoffs του Conference με κανένα... κανονάκι για τη συνέχεια. Αποκλεισμός, δηλαδή, σημαίνει εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο.

Όπως γίνεται αντιληπτό το διακύβευμα είναι μεγάλο. Το ρόστερ του Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται στην ολλανδική πόλη σύσσωμο. Ακόμα, δηλαδή, και οι ποδοσφαιριστές εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ακολουθεί, άλλωστε, την προσεχή Κυριακή (18/8) η πρεμιέρα της Stoiximan Super League με τον Αστέρα Τρίπολης και η ομάδα πρέπει να είναι ενωμένη και άπαντες πάνοπλοι.

Στα ιερά χώματα που πάτησε ο σπουδαίος Γιόχαν Κρόιφ, του οποίου το όνομα φέρει η έδρα του Άγιαξ, ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε την Τετάρτη (14/8) το απόγευμα σε ένα γήπεδο επιβλητικό, που αναμένεται κατάμεστο ανήμερα Δεκαπενταύγουστο.

Το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε περιορισμένους χώρους. Το Sportal.gr βρίσκεται στην Ολλανδία με τον Παναθηναϊκό και σας μεταφέρει πλάνα από την τελευταία προπόνηση του Τριφυλλιού στο Άμστερνταμ.