Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς διεθνείς και τραυματίες

Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς διεθνείς και τραυματίες

Sportal newsroom 15:13 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 08.10.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τους διεθνείς να απουσιάζουν από το Κορωπί με τις Εθνικές ομάδες και τους τραυματίες Ιωαννίδη, Ντραγκόφσκι να ακολουθούν θεραπεία.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (7/10), οι Πράσινοι επέστρεψαν την Τρίτη το πρωί στις προπονήσεις στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Στο διάστημα της διακοπής, λόγω Εθνικών ομάδων, θα απουσιάσουν από το καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας οι διεθνείς. Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Βαγιαννίδης και Τάσος Μπακασέτας (Ελλάδα), Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Σερβία), Φακούντο Πελίστρι (Ουρουγουάη), Ίνγκι Ίνγκασον (Ισλανδία), Αζεντίν Ουναΐ (Μαρόκο) και Αντράζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν (Σλοβενία).

Παναθηναϊκός: Χωρίς Φώτη, «Ντράγκο» και οκτώ διεθνείς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:21 - 08.10.2024

Παναθηναϊκός: Χωρίς Φώτη, «Ντράγκο» και οκτώ διεθνείς

Το έργο του Ντιέγκο Αλόνσο, στο διάστημα της διακοπής λόγω Εθνικών ομάδων, μόνο εύκολο δεν θα είναι. Στους δέκα παίκτες οι απόντες, λόγω των διεθνών υποχρεώσεων και των τραυματισμών των Φώτη Ιωαννίδη και Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Οι Φώτης Ιωαννίδης και Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έκαναν θεραπεία, ενώ όσοι έπαιξαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα αποτελέσμα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε ο Ιωαννίδης. Θα διαπιστωθεί ο βαθμός του θλαστικού τραύματος στον προσαγωγό και το διάστημα απουσίας του. Ο διεθνής στράικερ βρέθηκε, το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική ομάδα, ώστε να δει τους συμπαίκτες του σε μία κίνηση στήριξης του συνόλου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενόψει των δύο απαιτητικών αγώνων στο Nations League με Αγγλία εκτός και Ιρλανδία εντός.