Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς τους διεθνείς

Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς τους διεθνείς

Sportal newsroom 22:49 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 03.09.2024

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του γύρισαν στις προπονήσεις που θα συνεχιστούν κανονικά το διάστημα της διακοπής. Απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες οι δώδεκα διεθνείς των Πράσινων.

Το 2-2, με τον Παναθηναϊκό φιλοξενούμενο στη Λεωφόρο, απέναντι στην Athens Καλλιθέα δημιούργησε τριγμούς και μουρμούρα στο ευρύτερο περιβάλλον της ομάδας, με την απαγοήτευση να περνάει στους φιλάθλους. Ο Ντιέγκο Αλόνσο έδωσε την επόμενη ημέρα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι επέστρεψαν στο Κορωπί την Τρίτη (3/9). Το πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί κανονικά και στη διακοπή, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες παρόντες πλην των δώδεκα διεθνών.

Συγκεκριμένα υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες έχουν οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Ντραγκόφσκι, Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον, Λίλο, Μπρέγκου και Φρόκου. Οι παρόντες έκαναν προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να επιλέγει ένα χαλαρό πρόγραμμα ώστε να μην επιβαρύνει με έξτρα κόπωση τους παίκτες του. Άλλωστε υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι την επόμενη υποχρέωση του Παναθηναϊκού, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στα μέσα Σεπτεμβρίου.