Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ντραγκόφσκι, γύρισαν οι περισσότεροι διεθνείς

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

i

©Intime

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ντραγκόφσκι, γύρισαν οι περισσότεροι διεθνείς

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:28 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 16.10.2024

Με απογευματινή προπόνηση, την Τετάρτη (16/10), συνεχίστηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, μετά από δύο διαδοχικές ημέρες που ακολούθησε μέρος του προγράμματος, την Τετάρτη γυμνάστηκε κανονικά με το υπόλοιπο γκρουπ. Βγάζοντας, μάλιστα, ολόκληρη την προπόνηση. Γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες στην παρουσία του στην ενδεκάδα, κόντρα στον ΟΦΗ (Κυριακή 20/10, 18:00, 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League).

Οι διεθνείς Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Βαγιαννίδης, Άνταμ Τσέριν, Αντράζ Σπόραρ και Ίνγκι Ίνγκασον ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν στις προπονήσεις του Τριφυλλιού. Απόντες παραμένουν οι Φακούντο Πελίστρι, Αζεντίν Ουναΐ και Νεμάνια Μαξίμοβιτς, οι οποίοι θα ενσωματωθούν σταδιακά στο γκρουπ έως την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τακτική και παιχνίδι. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, αντίστοιχα, έκαναν οι Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ. Για τον Γερμανό αριστερό μπακ ολοκληρώθηκε η αποθεραπεία, μετά τη φλεγμονή στον αστράγαλο. Πλέον, θα αρχίσει να δουλεύει στην επαναφορά του σε αγωνιστικό ρυθμό.