«Προσέγγισε τον Μπρούνο Ζενεσιό ο Παναθηναϊκός»

Μπρούνο Ζενεσιό

i

©intime

«Προσέγγισε τον Μπρούνο Ζενεσιό ο Παναθηναϊκός»

Sportal newsroom 20:48 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 04.06.2024

Όπως αναφέρει η Equipe ο Παναθηναϊκός έκανε μια προσέγγιση για να αποκτήσει τον Μπρούνο Ζενεσιό, ο οποίος είναι αρκετά κοντά στο να γίνει ο νέος προπονητής της Λιλ.

Το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό είναι ακόμα στον «αέρα» μιας και οι Πράσινοι περιμένουν την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι. Η αθηναϊκή ομάδα έχει κάνει τεράστια πρόταση στον Ιταλό για να τον κάνει δικό της, η οποία φτάνει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια τριών χρόνων.

Ένα δημοσίευμα του Ντι Μάρτζιο νωρίτερα έδωσε τέλος στα όσα λέγονται για τον Σάρι και τον Παναθηναϊκό, αφού τόνισε ότι ο 65χρονος είπε «όχι». Ωστόσο, λίγο αργότερα ένα νέο δημοσίευμα υποστήριξε πως ο Ιταλός δεν έχει δώσει ακόμα απάντηση στον ελληνικό σύλλογο.

Η γαλλική L' Equipe λοιπόν με ένα δικό της ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός προσέγγισε και τον Μπρούνο Ζενεσιό. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος προπονητής είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Ρεν και αναμένεται να γίνει ο νέος τεχνικός της Λιλ.

Αφού ο Πάολο Φονσέκα όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν. Παρόλα αυτά πριν ο Ζενεσιό πριν κλείσει στη Λιλ φαίνεται ότι είχε πρόταση από τους Πράσινους.

Το ρεπορτάζ του γαλλικού Μέσου σχολιάζει ότι ο 57χρονος είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Ligue 1, όπως η Νις, από τη Σαουδική Αραβία και συγκριμένα την Αλ Ιτιχάντ και τον Παναθηναϊκό.