Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ο Πελίστρι

Φακούντο Πελίστρι

i

auf.org.uy

Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ο Πελίστρι

Λάμπρος Γκαραγκάνης 12:39 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 20.08.2024

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις ενέργειές του, για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φακούντο Πελίστρι, ώστε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Λανς.

Δεν είναι καθόλου εύκολο, αυτό που μεθοδικές ενέργειες επιχειρεί το Τριφύλλι για να είναι διαθέσιμος ο 23χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ, ακόμα και για τον πρώτο αγώνα με τη Λανς στη Γαλλία. Ο Παναθηναϊκός δίνει μάχη με τον χρόνο, ώστε να έρθει στην Αθήνα ο Πελίστρι, να επισημοποιηθεί η μεταγραφή και να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των playoffs του Conference League. Το κυριότερο, όμως, να είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης (22/8) με τη Λανς εκτός έδρας.

Μέσα στην ημέρα θα φανεί αν οι προσπάθειες των στελεχών της αθηναϊκής ομάδας θα στεφθούν με επιτυχία. Πάντως, το δύσκολο κομμάτι των όσων αναφέρονται στο ρεπορτάζ του Sportal.gr είναι να υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Αλόνσο για τον πρώτο αγώνα playoffs. Διότι να κλείσει η μεταγραφή, να γίνουν όλα τα διαδικαστικά, να μπει ο Πελίστρι στην ευρωπαϊκή λίστα και να υπολογίζεται για τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, στις 29/8, μοιάζει αρκετά πιο βατό challenge.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πελίστρι για τέσσερα χρόνια, μετά την αγορά ύψους 6 εκατ. ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Άγγλοι, το πιθανότερο είναι, φαίνεται ότι κράτησαν ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 40%.