Παναθηναϊκός: «Προστατεύουμε την έδρα μας»

Παναθηναϊκός: «Προστατεύουμε την έδρα μας»

Sportal newsroom 12:46 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 29.08.2024

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε τους 60.000 φιλάθλους των Πρασίνων, που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς με τη Λανς, να προστατεύσουν με τη συμπεριφορά τους την έδρα της ομάδας.

Στο sold out ΟΑΚΑ, το Τριφύλλι υποδέχεται τη Λανς στον επαναληπτικό της ήττας του, με 2-1, στη Γαλλία για τα playoffs του Conference League. Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν, για την ομάδα, μη αρμόζουσες συμπεριφορές. Καλώντας τον κόσμο να προστατεύσει την έδρα.

Με γεμάτο ΟΑΚΑ και τριπλέτα - φωτιά για την πρόκριση
CONFERENCE LEAGUE

11:36 - 29.08.2024

Με γεμάτο ΟΑΚΑ και τριπλέτα - φωτιά για την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι, στο κατάμεστο, ΟΑΚΑ με φόντο την πρόκριση στη League Phase του Conference League. Η πιθανότητα για ταυτόχρονη παρουσία στην 11άδα των Τετέ, Ιωαννίδη και Πελίστρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προστατεύουμε την έδρα μας.

Απαγορεύεται ρητά η ρίψη αντικειμένων, το άναμμα πυρσών, η χρήση λέιζερ.

Η ομάδα μας δίνει απόψε στις 9μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο τον καθοριστικό για την ευρωπαϊκή της πορεία αγώνα κόντρα στη Λανς.

Ως γνωστόν οι κερκίδες θα είναι κατάμεστες από 60.000 φιλάθλους της ομάδας μας. Προκειμένου να βοηθήσουμε στο μέγιστο βαθμό την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην δημιουργηθούν εμπόδια στα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα πρέπει όσοι βρεθούν απόψε το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο να έχουν την αρμόζουσα συμπεριφορά.

Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου στο γήπεδο, το άναμμα πυρσών, η χρήση λέιζερ. Όλες αυτές είναι ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, να προκαλέσουν άσκοπες διακοπές που σίγουρα δεν βοηθούν την προσπάθεια της ομάδας μας και κατ’ επέκταση να επιφέρουν τιμωρία!

Η UEFA είναι ιδιαίτερα σχολαστική σε ζητήματα παραβατικών συμπεριφορών των φιλάθλων, οπότε οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την έδρα μας».