Πρώτη προπόνηση για Τετέ με τον Παναθηναϊκό (gallery)

Τετέ

i

©intime

Πρώτη προπόνηση για Τετέ με τον Παναθηναϊκό (gallery)

Sportal newsroom 22:15 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 26.07.2024

Ο Τετέ χθες ανακοινώθηκε και σήμερα (26/7) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Τετέ εδώ και μία μέρα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να έχει ανακοινωθεί από τους Πράσινους.

Το συμβόλαιο με το Τριφύλλι είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ οι ετήσιες απολαβές του είναι στα περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός έβγαλε από τα ταμεία του 4.75 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που τον τοποθέτησε στη δεύτερη θέση με τις ακριβότερες μεταγραφές της ομάδας πίσω μόνο από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο 24χρονος λοιπόν χθες ανακοινώθηκε και σήμερα (26/7) την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα των Πρασίνων.

«Οι φίλαθλοι θα δουν ντρίμπλες, ασίστ και γκολ από μένα»

Σε δηλώσεις που έκανε ο Βραζιλιάνος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο κόσμος πρέπει να περιμένει από αυτόν ντρίμπές, γκολ και ασίστ.

«Το παρατσούκλι "τυφώνας" Βγήκε όταν έπαιζα ακόμα στην Γκρέμιο. Σε έναν αγώνα που κερδίσαμε 3-0, πέτυχα δύο γκολ και έβγαλα μία ασίστ. Μετά τον αγώνα αυτόν βγήκε το παρατσούκλι και έκτοτε με συνοδεύει.

Θέλω να πω στους οπαδούς να περιμένουν να με δουν στον αγωνιστικό χώρο. Θα δουν ντρίμπλες, ασίστ και γκολ από μένα. Από όλα αυτά θα καταλάβουν οι φίλαθλοί μας ότι είμαι ένας παίκτης που θέλει να προσφέρει και κυνηγάει τη νίκη», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.