Παναθηναϊκός: Πρώτος αρχηγός ο Ιωαννίδης - Ποιοι συμπληρώνουν την τετράδα

Ο Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

Παναθηναϊκός: Πρώτος αρχηγός ο Ιωαννίδης - Ποιοι συμπληρώνουν την τετράδα

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:33 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 13.09.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι ο αρχηγός του Τριφυλλιού για τη σεζόν 2024/25, με τους Ζέκα, Τάσο Μπακασέτα και Μπαρτ Σένκεφελντ να ακολουθούν στην ιεραρχία.

Αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού όχι μόνο στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην Ευρώπη. Η διοίκηση του Τριφυλλιού, παρά τις προτάσεις δεκάδων εκατομμυρίων που έφτασαν, αποφάσισε να τον κρατήσει. Με τον Φώτη Ιωαννίδη, πλέον, να αποτελεί αγωνιστικό σημείο αναφοράς για το Τριφύλλι. Ο διεθνής Έλληνας στράικερ ορίστηκε πρώτος αρχηγός για τη σεζόν 2024/25, σε μία κίνηση που εμπράκτως δείχνει και τη διάθεση που υπάρχει στην αθηναϊκή ομάδα ως προς την ανάδειξη του ρόλου του.

Στην τετράδα των αρχηγών βρίσκονται, επίσης, κατά σειρά ο Ζέκα, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον Ολλανδό, αυτή τη στιγμή, να είναι ο πιο παλιός ξένος παίκτης στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Ο Ζέκα, στη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο, αποτελεί μία εμβληματική φυσιογνωμία, ενώ έκπληξη δεν είναι η παρουσία του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας σε αυτό το γκρουπ. Ο Μπακασέτας μπορεί να ήρθε τον Ιανουάριο του 2024 στους Πράσινους, αλλά αποτελεί αγωνιστική μονάδα υψηλής αξίας στην αξιολόγηση του Ντιέγκο Αλόνσο και σημαίνουσα προσωπικότητα στα αποδυτήρια της ομάδας.