Ρομάνο: «Σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Πελίστρι ο Παναθηναϊκός» - Η θέση των πρασίνων
i

©IMAGO

Ρομάνο: «Σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Πελίστρι ο Παναθηναϊκός» - Η θέση των πρασίνων

Γιώργος Σακελλαρίου 16:30 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 18.08.2024

Ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι στο τελικό στάδιο επαφών με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ουρουγουανό εξτρέμ Φακούντο Πελίστρι.

Ο Φακούντο Πελίστρι δεν βγήκε ποτέ από τη ζωή του Παναθηναϊκού.

Το τριφύλλι έχει στο στόχαστρο από την αρχή της συμφωνίας με τον Ντιέγκο Αλόνσο τον Ουρουγουανό εξτρέμ Φακούντο Πελίστρι, αλλά η υπόθεση μόνο απλή δεν ήταν.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 20/12/01) Ουρουγουανός εξτρέμ βρισκόταν με την εθνική ομάδα της πατρίδας του (26 συμμετοχές, δύο γκολ) στο Κόπα Αμέρικα, ενώ ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2025.

Ο Παναθηναϊκός παρά τις δυσκολίες και την απόκτηση του ακριβού Τετέ, δεν εγκατέλειψε μία ακόμα περίπλοκη υπόθεση και με τον Αλόνσο μπροστάρη χειρίζεται προσεκτικά και με υπομονή την μεταγραφή του Πελίστρι.

Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρθηκε, λοιπόν, στην περίπτωση του δεξιοπόδαρου εξτρέμ, ο οποίος έχει ύψος 1,75 κι έγραψε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να υπογράψει τον Φακούντο Πελίστρι με μόνιμη μεταγραφή. Δεν έχει τελειώσει, αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται κι ο Πελίστρι είναι πιθανό ν' αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ τις προσεχείς μέρες».

Η ανάρτηση του Ιταλού

Ο Πελίστρι να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αλλαγή (μπήκε στο 59'), στον τελικό του Community Shield κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Την περασμένη περίοδο ήταν δανεικός στο δεύτερο μισό στην Γρανάδα, με την οποία είχε 15 αγώνες, 2 γκολ και 2 ασίστ. Με την πρώτη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» έχει 25 αγώνες και 2 ασίστ.

Από τον αγγλικό σύλλογο δόθηκε δανεικός για 1,5 σεζόν στην Αλαβές με την οποία είχε 35 συμμετοχές, χωρίς γκολ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Πενιαρόλ.

Στην ομάδα της πατρίδας του κατέγραψε 37 παιχνίδια με 2 γκολ και 4 ασίστ και τον Οκτώβριο του 2020 τον απέκτησε η Γιουνάιτεντ, έναντι 8,5 εκατ. ευρώ.

Η θέση των πρασίνων

Στον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαίωσαν το δημοσίευμα του Ρομάνο. Οι πράσινοι τόνιζαν με νόημα ότι κινούνται, όπως έκαναν έως τώρα, χωρίς να γίνονται γνωστοί οι μεταγραφικοί τους στόχοι...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!