Sold out ο Άγιαξ με φαβορί τον Παναθηναϊκό…

Sold out ο Άγιαξ με φαβορί τον Παναθηναϊκό…

Sportal newsroom 23:15 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 30.07.2024

Οι οπαδοί Άγιαξ εξάντλησαν τα εισιτήρια για το επόμενο ευρωπαϊκό ματς που ενδέχεται να είναι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άγιαξ μετά την περασμένη κάκιστη σεζόν επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα.

Στον πάγκο του είναι ο νεαρός και φιλόδοξος Φραντσέσκο Φαριόλι. Ο 35χρονος Ιταλός τεχνικός έχει προκαλέσει αισιοδοξία στον κόσμο και αυτό φαίνεται κι από το γεγονός ότι οι οπαδοί έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια για το επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς που θα γίνει στις 15 Αυγούστου.

Αντίπαλος του Άγιαξ έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο Παναθηναϊκός. Η κλήρωση έφερε το τριφύλλι αντιμέτωπο με τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Αν περάσει ο Παναθηναϊκός την Μπότεφ κι αν ο ολλανδικός σύλλογος φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Βοϊβοντίνα.

Οι πράσινοι νίκησαν 2-1 την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ και ο Άγιαξ 1-0 εντός την Βοϊβοντίνα. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην κατάμεστη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Παρά την εποχή, βέβαια, θα έχει και η ομάδα του Αλόνσο το δικό της κοινό στο γήπεδο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!