Sold - out από τους οπαδούς της Λανς για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Οι οπαδοί της Λανς - Φωτ. IMAGO

Sold - out από τους οπαδούς της Λανς για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 20:54 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 22.08.2024

«Καμίνι» αναμένεται να είναι το γήπεδο της Λανς, αφού οι Γάλλοι ανακοίνωσαν sold - out στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για τα playoffs του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λανς στο «Stade Bollaert-Delelis», θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στη League Phase του Conference League. Εκεί τον περιμένει μία εχθρική ατμόσφαιρα, από τους χιλιάδες οπαδούς της γηπεδούχου που θα βρεθούν στις κερκίδες.

Όπως έκανε γνωστό η αντίπαλος του «τριφυλλιού», στο γήπεδο δεν θα... πέφτει καρφίτσα, ανακοινώνοντας sold - out για το ματς της Πέμπτης (22/8). Μάλιστα, αυτό είναι το 49ο συνεχόμενο sold out που πραγματοποιούν οι φίλοι της Λανς, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στον σύλλογο.

Στη Γαλλία ο Αλαφούζος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λανς

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Λανς για τα playoffs του Conference League. Οι «πράσινοι» γνώρισαν τον αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League από τον Άγιαξ και... έπεσαν πάνω στη γαλλική ομάδα για τη θέση τους στην Ευρώπη.

Όπως είναι λογικό η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει τη στήριξη των οπαδών της, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι μέχρι τη Γαλλία για να παρακολουθούσαν την αναμέτρηση από κοντά.

Παράλληλα στη Γαλλία είναι και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συνόδευσε την ομάδα από το ξενοδοχείο στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος πήγε κατευθείαν στη Γαλλία μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Εκτός αποστολής είναι ο Βιλένα για λόγους τακτικής, αλλά και ο Μαντσίνι ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.