Στη Γαλλία ο Αλαφούζος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λανς (gallery)

Γιάννης Αλαφούζος

i

©intime

Στη Γαλλία ο Αλαφούζος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λανς (gallery)

Sportal newsroom 20:21 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 22.08.2024

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στη Γαλλία για να δει από κοντά την προσπάθεια των Πρασίνων απέναντι στη Λανς.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Λανς για τα playoffs του Conference League.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Οι Πράσινοι γνώρισαν τον αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League από τον Άγιαξ και... έπεσαν πάνω στη γαλλική ομάδα για τη θέση τους στην Ευρώπη. Όπως είναι λογικό η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει τη στήριξη των οπαδών της, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι μέχρι τη Γαλλία για να παρακολουθούσαν την αναμέτρηση από κοντά.

Παράλληλα στη Γαλλία είναι και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συνόδευσε την ομάδα από το ξενοδοχείο στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος πήγε κατευθείαν στη Γαλλία μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Εκτός αποστολής είναι ο Βιλένα για λόγους τακτικής, αλλά και ο Μαντσίνι ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.