Στη... σκιά του Λυκαβηττού ο Ουναΐ (vid)

Ο Αζεντίν Ουναΐ

Στη... σκιά του Λυκαβηττού ο Ουναΐ (vid)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 15:55 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 21.09.2024

Ένα όμορφο video με πρωταγωνιστές τον Αζεντίν Ουναΐ και μικρά παιδιά, να παίζουν μαζί ποδόσφαιρο, ανάρτησε στο Instagram η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε ένα από τα σπουδαιότερα τοπόσημα των Αθηνών, τον Λυκαβηττό.

Ο Μαροκινός λογίζεται, και δικαιολογημένα, ως ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο Τριφύλλι. Μετά το ντεμπούτο του στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, ως αλλαγή, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει την παρθενική του συμμετοχή, ως βασικός, με τον Παναθηναϊκό. Στο, κεκλεισμένων των θυρών, παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό για τη Stoiximan Super (22/9, 18:00).

Η τελευταία μεταγραφική προσθήκη των Πράσινων, με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ, πέρα από τους νέους του συμπαίκτες αυτό το διάστημα γνωρίζει και την πρωτεύουσα. Σε μία από τις σημαντικότερες τοποθεσίες της Αθήνας, στον Λυκαβηττό, βρέθηκε ο 24χρονος μέσος, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Εκεί, έπαιξε ποδόσφαιρο με τους μικρούς του φίλους.

Αυτό είναι το concept του video που ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Instagram. Ο Ουναΐ βρίσκεται στο δεύτερο υψηλότερο σημείο του λεκανοπεδίου Αττικής, όπου διασκεδάζουν, παίζοντας ποδόσφαιρο, μικρά παιδιά. Μπαίνει στην παρέα και αγωνίζεται μαζί τους, επιχειρώντας κολπάκια με την μπάλα. Κάνοντας, ταυτόχρονα, τους νέους φίλους του ακόμα πιο χαρούμενους.

Το σχόλιο του video, επίσης, αναφέρει: «Αζεντίν Ουναΐ: Γεννημένος ποδοσφαιριστής, κάτω από τη σκιά του Λυκαβηττού». Ο Μαροκινός, έχοντας πλέον μία ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων υπό την καθοδήγηση του Ντιέγκο Αλόνσο, αναμένεται να αρχίσει να παίρνει ποιοτικό χρόνο στα επόμενα παιχνίδια του Τριφυλλιού. Στόχος, φυσικά, είναι να ενταχθεί στην πρώτη γραμμή rotation όσο πιο σύντομα γίνεται.