Στην Αυστρία Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός – Την Τετάρτη η άφιξη Ντραγκόβσκι

Στην Αυστρία Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός – Την Τετάρτη η άφιξη Ντραγκόβσκι

Γιώργος Σακελλαρίου 14:12 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 25.06.2024

Το απόγευμα ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει στη διάθεσή του και τους Έλληνες διεθνείς Μπακασέτα, Λημνιό,αλλά και τον Κώτσιρα, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια. Την Τετάρτη η άφιξη Ντραγκόβσκι. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Αφίξεις στο Σλάντμινγκ και περισσότερες επιλογές για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο.

Στο αθλητικό κέντρο στην Αυστρία, θα βρίσκονται στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης οι Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Λημνιός και ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο διεθνής δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια κι έτσι θα είναι κι αυτός σύντομα στην προετοιμασία.

Οι τρεις παίκτες πέταξαν το μεσημέρι από την Αθήνα για το Μόναχο και έφτασαν οδικώς στο Σλάντμινγκ. Θα είναι παρόντες στην απογευματινή προπόνηση κι αυτό ασφαλώς είναι θετικό νέο για τον Αλόνσο, ο οποίος θέλει άμεσα όσο το δυνατόν περισσότερους έμπειρους παίκτες στη διάθεσή του, ώστε να δουλέψει για τον πρώτο επίσημο αγώνα με τη Μάριμπορ ή την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Ο Κώτσιρας με την παραμονή του θα δρομολογήσει σύντομα και εξελίξεις με τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Από τη στιγμή που έμεινε ο Κώτσιρας κι αποκτήθηκε ο Μπάλντοκ, ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του νεαρού μπακ, ο οποίος έχει προτάσεις από το εξωτερικό και ο Παναθηναϊκός είναι θετικός στην αποχώρησή του.

Τετάρτη ο Ντραγκόβσκι

Μία ακόμα άφιξη, ωστόσο, αναμένεται την Τετάρτη στο Σλάντμινγκ. Ο Πολωνός γκολκίπερ Μπαρτολομέι Ντραγκόβσκι θα πετάξει από την Βαρσοβία για την Αυστρία και λογικά θα είναι το απόγευμα της Τετάρτης κι αυτός στο προπονητικό κέντρο.

Ο 27χρονος Πολωνός γκολκίπερ υπέγραψε για τρία χρόνια και ο Παναθηναϊκός κατέβαλε ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του από τη Σπέτσια, ενώ ο ίδιος θα έχει ετήσιες αποδοχές λίγο κάτω από το εκατομμύριο.

Η έλευση του Ντραγκόβσκι είναι απαραίτητη, όχι μόνο γιατί κλείνει το «τριφύλλι» την εκκρεμότητα στις θέσεις των γκολκίπερ, αλλά γιατί ο Λοντίγκιν δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τις ενοχλήσεις και ο Αλόνσο θέλει στα πρώτα επίσημα ματς όλοι οι παίκτες του να είναι στο 100%.