Ταξιδεύει για την Αυστρία ο Ντραγκόβσκι - Την Τρίτη οι ανακοινώσεις

Ταξιδεύει για την Αυστρία ο Ντραγκόβσκι - Την Τρίτη οι ανακοινώσεις

Γιώργος Σακελλαρίου 21:43 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:58 - 24.06.2024

Ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι σύντομα θ' ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια. Την Τρίτη στην Αυστρία. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Ο Παναθηναϊκός σύντομα θα είναι σε θέση ν' ανακοινώσει την απόκτηση του Μπαρτολομέι Ντραγκόβσκι.

Είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβεί και αύριο. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι ο 27χρονος Πολωνός τερματοφύλακας αύριο Τρίτη θα βρεθεί στο Σλάντμινγκ και θα τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο και του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Μουντάκη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ντραγκόβσκι, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός από τη Σπέτσια στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, αγοράστηκε από την ιταλική ομάδα.

Ο ίδιος δεν είχε σκοπό να παραμείνει στη β' κατηγορία της Ιταλίας, επιθυμούσε να παίξει στο «τριφύλλι» και οι πράσινοι τον αγόρασαν με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο 27χρονος Ντραγκόβσκι έχει υπογράψει για τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του, λοιπόν, αναμένεται την Τρίτη, αλλά ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό, σε κάθε περίπτωση ο ίδιος θα είναι στην Αυστρία και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού έχει βγάλει ορισμένες ενοχλήσεις ο Γιούρι Λοντίγκιν κι αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός στην προπόνηση έχει διαθέσιμους τον Ξενόπουλο και τους Λίλο, Καρακασίδη από την Ακαδημία.

Στο μεταγραφικό μέτωπο ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πιέζει για να κλείσει άμεσα αριστερό μπακ και στόπερ.

Πολύ δύσκολα, όμως, θα υπάρχει αίσιο τέλος, ή έστω θα έρθει παίκτης στο Σλάντμινγκ μέχρι την ερχόμενη Κυριακή.

Αντίθετα, δεν μπορεί ν' αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έρθει ποδοσφαιριστής στην Αυστρία και αναφερόμαστε κυρίως σε αριστερό μπακ, από την ερχόμενη Δευτέρα. Μην ξεχνάμε ότι ο Μλαντένοβιτς λείπει και θα πάρει επιπλέον μέρες άδεια, οπότε ο Αλόνσο καίγεται για να έχει έναν παίκτη στο αριστερό άκρο αρκετές μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς για τα προκριματικά του Europa League.