Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ίνγκασον
i

© Intime

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ίνγκασον

Sportal newsroom 15:02 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 15.07.2024

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός Ίνγκι Ίνγκασον, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ισλανδός αμυντικός, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Μίντιλαντ από τον ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Super League αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Ίνγκασον και το «τριφύλλι» έχουν έρθει σε συμφωνία κι ο 30χρονος στόπερ βρίσκεται μάλιστα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Κυπελλούχους Ελλάδας. Το deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μίντιλαντ έκλεισε σε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει και πλέον απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ντυθεί ο Ίνγκασον στα «πράσινα».

Πέρσι ο Ισλανδός αμυντικός με τη φανέλα της Μίντιλαντ, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Δανίας, μέτρησε πέρσι 30 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ίνγκασον αγωνίστηκε για 4,5 χρόνια με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» κι αποχαιρέτησε το περασμένο καλοκαίρι την Τούμπα μετρώντας συνολικά με τον ΠΑΟΚ 148 συμμετοχές, 15 γκολ και 4 ασίστ και, κυρίως, κατακτώντας ένα αήττητο πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.