Παναθηναϊκός: Στο κάδρο για την επίθεση και ο Χοακίν Κορέα

Ο Χοακίν Κορέα

Παναθηναϊκός: Στο κάδρο για την επίθεση και ο Χοακίν Κορέα

Λάμπρος Γκαραγκάνης 02:47 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 02:57 - 04.09.2024

Εκεί που ο Τσούμπα Άκπομ φάνταζε σημαντικό φαβορί για την κάλυψη του κενού που θα αφήσει στην επίθεση η πώληση του Σπόραρ, το όνομα του Χοακίν Κορέα και η σύνδεσή του με το Τριφύλλι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

Θεωρώντας την πώληση του Αντράζ Σπόραρ δεδομένη, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Παναθηναϊκός αναζητά τον αντικαταστάτη του στο "9". Μάλιστα, αν λένε κάτι τα follow στο Instagram, ο Σλοβένος στράικερ ακολούθησε τον λογαριασμό της Σλόβαν Μπρατισλάβας και το αντίθετο... Παρά τα ρεπορτάζ, λοιπόν, που έφερναν την ομάδα της Σλοβακίας να κοιτάζει άλλες περιπτώσεις, δεν αποκλείεται η συμφωνία, που φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό, να ολοκληρωθεί.

Την περίπτωση του Τσούμπα Άκπομ, το Sportal.gr την ανέλυσε διεξοδικά σε επίπεδο πληροφοριών που έρχονται από την Ολλανδία. Και θέλουν τον Άγγλο στράικερ του Άγιαξ να είναι stand by, ώστε να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στο Τριφύλλι. Η σύνδεση, όμως, του Χοακίν Κορέα με το Τριφύλλι είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα και να μετατοπίσει το ενδιαφέρον των Κυπελλούχων Ελλάδας στον Αργεντινό επιθετικό, με ιταλικό διαβατήριο, της Ίντερ.

Ο 30χρονος, που μπορεί να παίξει στο "9" και αριστερός εξτρέμ (πλεονέκτημα σίγουρα), δεν υπολογίζεται από την Ίντερ. Το συμβόλαιό του με τους Μιλανέζους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, επομένως βρίσκεται σε μία καμπή η διαδρομή του μαζί τους. Η λογική λέει πως δεν μπορεί να φύγει δανεικός, αφού δεν έχει νόημα. Το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ομάδες από την Ιταλία, όπως η Κόμο, που τον ήθελαν σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν έχουν κάνει κίνηση. Η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε έντονα για τον παίκτη, κάνοντας σημαντικές προτάσεις στην Ίντερ, όμως ούτε αυτή η υπόθεση προχώρησε.

Ο παίκτης έχει προταθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Παναθηναϊκό που όχι, απλά, εξετάζει την περίπτωσή του, αλλά σκέφτεται να ενεργοποιήσει μία απίστευτη μεταγραφική κίνηση με την αγορά του από την ομάδα του Μιλάνου. Καλύπτοντας και το ετήσιο συμβόλαιό του, το οποίο ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ. Δεν είναι απλό, ακόμα και αν το Τριφύλλι αποφασίσει να κάνει γερό μπάσιμο. Ο Χοακίν Κορέα πιθανώς να μην έχει προτεραιότητα την Ελλάδα και να ψάχνει κάτι άλλο. Όλα θα φανούν, μόλις (και αν), το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Κυπελλούχων Ελλάδας γίνει πραγματικότητα...