Παναθηναϊκός: Στο «περίμενε» ο Τσούμπα Άκπομ

Ο Τσούμπα Άκπομ

Παναθηναϊκός: Στο «περίμενε» ο Τσούμπα Άκπομ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 02:17 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 02:33 - 04.09.2024

Ο επιθετικός του Άγιαξ είναι stand by για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από την ολλανδική ομάδα στον Παναθηναϊκό, που κοιτάζει και μία ακόμα, καλύτερη, περίπτωση για τη γραμμή κρούσης.

Η πώληση του Αντράζ Σπόραρ θα ολοκληρωθεί, ίσως και εντός της Τετάρτης (4/9), με το Τριφύλλι να κινείται σε διπλό μέτωπο για την αντικατάσταση του Σλοβένου φορ. Ο Τσούμπα Άκπομ αποτέλεσε μία επιλογή πολύ ψηλά στη λίστα της αθηναϊκής ομάδας. Όμως, όπως εξελίχθηκαν τα δεδομένα, αυτή τη στιγμή είναι κυριολεκτικά στο «περίμενε», μια και ο Παναθηναϊκός επεξεργάζεται μία ακόμα, πιο δυνατή, περίπτωση για τη θέση του επιθετικού.

Το ρεπορτάζ του Sportal.gr από την Ολλανδία περιλαμβάνει συγκεκριμένες παραμέτρους, τις οποίες παραθέτουμε. Ο 29χρονος φορ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι και να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ τη διετία 2018 - 2020. Ο Άγιαξ επιθυμούσε τον δανεισμό του, μια και πώληση στα χρήματα που ζητάει (10 εκατ. ευρώ) δύσκολα μπορεί να προχωρήσει. Είναι πίσω στο rotation του Φρανσέσκο Φαριόλι, μετά τους Μπρόμπεϊ και Βέχορστ, οπότε η μεταπήδησή του σε άλλη ομάδα αποτελεί μονόδρομο.

Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (3/9), είχε προκύψει η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι ο Άκπομ είναι στον δρόμο για την Αθήνα. Έχοντας λάβει ειδική άδεια από τον Άγιαξ, ώστε να διαπραγματευτεί τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό. Οι πηγές από την Ολλανδία αναφέρουν ότι η πρώτη προσέγγιση, ανάμεσα στο Τριφύλλι και τον "Αίαντα", έγινε μετά τον επαναληπτικό αγώνα των προκριματικών του Europa League μεταξύ των δύο ομάδων στο Άμστερνταμ.

Μεταφέρουμε, με επιφύλαξη, την πιθανότητα ο Άγγλος φορ να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και να περιμένει το κάλεσμα των Πράσινων για την επίτευξη της συμφωνίας. Όμως, η άλλη περίπτωση που κυνηγούν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας είναι ακόμα πιο δυνατή και έχει υποβαθμίσει, αυτή του Άκπομ, σε δεύτερη μοίρα. Όλα θα φανούν την Τετάρτη, σε μία ημέρα που αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του Αζεντίν Ουναχί ως δανεικού από τη Μαρσέιγ.