Στο Ζηρίνειο για να δει Παναθηναϊκό Β΄ ο Τερίμ

Φατίχ Τερίμ

i

©intime

Στο Ζηρίνειο για να δει Παναθηναϊκό Β΄ ο Τερίμ

Δημήτρης Χούπης 15:15 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 14.08.2024

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ βρίσκεται στο Ζηρίνειο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της β' ομάδας κόντρα στην Παναχαϊκή.

Υπό το βλέμμα του Φατίχ Τερίμ γίνεται ο αγώνας του Παναθηναϊκού Β' με την Παναχαϊκή για τη 13η αγωνιστική της Super League 2

Ο Τούρκος τεχνικός των «πράσινων» βρίσκεται στο Ζηρίνειο μαζί με τους δύο βοηθούς του για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της β' ομάδας. Ο 70χρονος προπονητής πήγε στον αγώνα για να δει τους παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου, προκειμένου να προωθήσει ποδοσφαιριστές από τη β' ομάδα αλλά και από τα τμήματα υποδομής. 

Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σένκεφελντ

Ο Παναθηναϊκός τελειώνει με τον στόπερ μέσα στην εβδομάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:06 - 08.01.2024

Ο Παναθηναϊκός τελειώνει με τον στόπερ μέσα στην εβδομάδα

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε εβδομάδα ντέρμπι σε πρωταθλήμα και Κύπελλο, όμως παράλληλα με το αγωνιστικό «τρέχει» και το μεταγραφικό κομμάτι, με τον πρώτο κεντρικό αμυντικό να πλησιάζει στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό. Στην προπόνηση των «πρασίνων» λοιπόν επέστρεψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης έπειτα από τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν και Παλάσιος. Ο Αργεντινός εξτρέμ υπενθυμίζεται ότι έχει πάθει θλάση και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.