Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Γεντβάι

Ο Τιν Γεντβάι.

Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Γεντβάι

Λάμπρος Γκαραγκάνης 10:33 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 21.10.2024

Σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τιν Γεντβάι που συμπλήρωσε κάρτες, μετά την κίτρινη που δέχτηκε στο Ηράκλειο.

Ο Κροάτης αμυντικός του Τριφυλλιού παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 83’ του αγώνα με τον ΟΦΗ, στην Κρήτη, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το μαρκάρισμα στον Τιάγκο Νους των γηπεδούχων κόστισε τη συγκεκριμένη ποινή στον Γεντβάι, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες στο Πρωτάθλημα.

Βάσει κανονισμού, θα δηλωθεί σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια να εκτίσει τη μία αγωνιστική που προκύπτει ως τιμωρία στο εν λόγω όριο καρτών. Οι αγώνες του Παναθηναϊκού, που έπονται για τη Stoiximan Super League, είναι με Άρη εντός (27/10), Βόλο εκτός (3/11), Λαμία εντός (10/11) και Παναιτωλικό εκτός (24/11). Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι συνεργάτες του θα πρέπει να επιλέξουν ένα από αυτά τα ματς, για να εκτίσει την ποινή ο 29χρονος.

Από εκεί και πέρα, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 65’ για ένα φράγμα στον Σενγκέλια και έφτασε τις δύο. Στο ίδιο όριο, μία κάρτα δηλαδή από την τιμωρία μίας αγωνιστικής, βρίσκονται οι Φίλιπ Τζούριτσιτς και Τάσος Μπακασέτας. Οι προαναφερθέντες παίκτες στην επόμενη κίτρινη που θα δεχτούν στο Πρωτάθλημα, θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής σε ένα από τα τέσσερα ακόλουθα ματς του προγράμματος κατόπιν τεχνικής απόφασης του Ουρουγουανού.