«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:14 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.05.2024

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Φατίχ Τερίμ, αναφέρει ότι ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ πρόκειται να συναντηθεί με τον Τούρκο κόουτς κι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους.

Με σύντομη ηρεμία λήξης είναι η θητεία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αποκαλύψει τη συμφωνία των «πράσινων» με τον Τούρκο κόουτς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Φατίχ Τερίμ κι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους.

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Φατίχ Τερίμ. Το "διαζύγιο" είναι πολύ κοντά», έγραψε συγκεκριμένα o Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter/ X.

Με Τερίμ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό, ο τελικός είναι... μακριά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:59 - 15.05.2024

Με Τερίμ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό, ο τελικός είναι... μακριά

Δεν προκύπτουν από τον Γιάννη Αλαφούζο ενδείξεις απομάκρυνσης του Φατίχ Τερίμ το βράδυ της Τετάρτης και ο Τούρκος προπονητής αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

https://www.youtube.com/watch?v=fPqRkxBeuzo

Τερίμ: «Μόλις τελειώσει η σεζόν θα εξηγήσω πολλά πράγματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε ότι τα ατομικά λάθη στοίχισαν στην ομάδα του και παράλληλα τόνισε ότι θα μιλήσει στους οπαδούς των «πράσινων» μετά το φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν το 4-1 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα: «Δεν πρέπει να το κοιτάμε ως 4-1 το σκορ. Χάσαμε. Πρέπει να το κοιτάξουμε έτσι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Όσο για το ματς πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα στο τέλος της χρονιάς Έχουμε ένα ματς με τον Ολυμπιακό κι έχουμε και τον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να σκεφτούμε αυτά».

Για το τι δεν του άρεσε: «Βρήκαμε πολύ αργά το γκολ. Στην τρίτη περιοχή δεν ήμασταν πολύ καλοί στην αρχή μέχρι να βρούμε το γκολ. Κάναμε κάποια πράγματα σωστά, αλλά δυστυχώς συνεχίζουμε να κάνουμε ατομικά λάθη και να δεχόμαστε γκολ. Μένουμε πίσω στο σκορ κι αυτό μάς επηρεάζει στο παιχνίδι».

Για το ότι είδαμε σημάδια βελτίωσης στον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είναι η ίδια: «Δεν υπάρχει εξήγηση. Έχουμε δει κάποια πράγματα, αλλά πρώτα έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και μετά τον τελικό με τον Άρη. Εγώ μόλις τελειώσει η σεζόν θα έχω να εξηγήσω πολλά πράγματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Μία πολύ δύσκολη απόφαση, με ελάχιστα περιθώρια

Μία πολύ δύσκολη απόφαση, με ελάχιστα περιθώρια

O Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε χειρότερος παρά το 20ήμερο που είχε ο Φατίχ Τερίμ για να τον βελτιώσει, η ολική καταστροφή με τις απώλειες της Ευρώπης και του Κυπέλλου μοιάζει όλο και πιο πιθανή και ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται ενώπιον μίας εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης.

🔴Baladeros LIVE: Τούμπα μέσω Φαλήρου στην κούρσα του τίτλου, φινάλε θρίλερ & οι Όρτα, Αλμέιδα, Τερίμ