Reunion για Καραγκούνη, Σισέ – Το μαλλί έκπληξη του Γάλλου και ο ύμνος του Παναθηναϊκού (pic)

Reunion για Καραγκούνη, Σισέ – Το μαλλί έκπληξη του Γάλλου και ο ύμνος του Παναθηναϊκού (pic)

Sportal newsroom 21:48 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 02.06.2024

Ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε στη Λιέγη με τον Τζιμπρίλ Σισέ κι έπαιξαν αντίπαλοι για φιλανθρωπικούς λόγους.

Παναθηναϊκή συνάντηση στη Λιέγη.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής Ευρώπης, ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Τον παλαίμαχο Γάλλο σούπερ σταρ, ο οποίος αγαπήθηκε τρελά από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Οι δύο πρώην άσοι του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να τα πουν στο Βέλγιο και στη συνέχεια ήταν αντίπαλοι σε αγώνα στο γήπεδο «Sclessin» ή «Μορίς Ντουφρσάσν» της Σταντάρ Λιέγης.

Ο Καραγκούνης έβγαλε φωτογραφία με τον Σισέ, ο οποίος εντυπωσίασε με το ροζ μαλλί του και την ανέβασε στα social media με υπόκρουση τον ύμνο του Παναθηναϊκού.

Δείτε τη φωτογραφία και την ανάρτηση

Το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν οι δύο παλαίμαχοι είναι στο πλαίσιο του Circus Cup. Παρόντες 28 παίκτες που έγραψαν ιστορία με τους συλλόγους τους και τις εθνικές τους ομάδες. Αρχηγοί ήταν στη μία ομάδα ο Ιταλός θρύλος της Γιουβέντους Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (είχε τον Σισέ μαζί του) και στην άλλη ο Ολλανδός Έντγκαρ Ντάβιντς (Γιουβέντους, Άγιαξ, Μίλαν, Τότεναμ, Μπαρτσελόνα), που είχε συμπαίκτη τον Καραγκούνη.

Αναλυτικά οι παίκτες: Ντελ Πιέρο, Ντάβιντς, Φελαϊνί, Σνάιντερ, Ντίντα, Σισέ, Μοριέντες, Σταμ, Σαβόλα, Φαν Μπούιτεν, Τιάγκο, Ζακάρντο, Μεντιέτα, Καραγκούνης, Μιράντα, Σιμάο, Κλισί, Σίμιτς, Χίπια, Φαντιγκά, Βαντουρέν, Καμοτζάτο, Ντουπρέ, Λουκούνκου, Σπέπενς.

Οι δύο ομάδες