Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Πελίστρι και Βάργκας

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Πελίστρι και Βάργκας

Λάμπρος Γκαραγκάνης 18:45 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 19.08.2024

Ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να ενισχυθεί στις θέσεις των πλάγιων μεσοεπιθετικών, με τα ονόματα των Φακούντο Πελίστρι και Ρούμπεν Βάργκας να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τις τελευταίες ώρες, έχει διαψεύσει όχι μόνο την ονοματολογία, αλλά τόνισε και τη διαδικασία κάτω από την οποία γίνεται η προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης. Με μέλημα να μην γίνονται γνωστοί οι μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού. Λογικό είναι να αναρωτηθεί κάποιος τούς λόγους, για το οποίο συμβαίνει. Το προφανές (εικάζουμε ότι) είναι ότι οι διοικούντες την αθηναϊκή ομάδα δεν θέλουν να γίνονται οι στόχοι μεταγραφικά σήριαλ και να μην εμπλέκεται ή χρησιμοποιείται το όνομα του Παναθηναϊκού σε τραπέζια διαπραγμάτευσης.

Το όνομα του Φακούντο Πελίστρι, ωστόσο, συντηρείται εντόνως από ΜΜΕ του εξωτερικού και μάλιστα ονομαστά, όπως η Athletic και ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Όπου υπάρχει καπνός, πιθανότατα υπάρχει και φωτιά... Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι βρίσκεται με τον 22χρονο Ουρουγουανό και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ανήκει, στο τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης.

Από την Ελλάδα δεν επιβεβαιώνεται τίποτα. Μοιάζει να έχει ενεργό ρόλο ο Ντιέγκο Αλόνσο, που γνωρίζει πολύ καλά τον συμπατριώτη του από την Εθνική Ουρουγουάης. Τα οικονομικά δεδομένα είναι υψηλά, ενώ από την πλευρά του ποδοσφαιριστή τηρείται εδώ και καιρό μία στάση υπομονής με την προσμονή να έρθει πρόταση από elite Πρωτάθλημα. Δεδομένα, αν στόχος του Παναθηναϊκού είναι ο Πελίστρι, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να δαπανήσει σημαντικά χρήματα για την αγορά και το συμβόλαιό του.

Για τον 26χρονο Ελβετό Ρούμπεν Βάργκας, που βρίσκεται σε χρονιά λήξης συμβολαίου με την Άουγκσμπουργκ, υπήρξε ενδιαφέρον του Τριφυλλιού. Η επαφή με τους Γερμανούς, που έγινε προ ημερών, ήταν σε καλό επίπεδο. Ωστόσο, ο παίκτης έχει προτεραιότητα ή παραμονή στη Γερμανία ή μεταπήδηση σε μεγάλο Πρωτάθλημα, με την Ελλάδα να μην αποτελεί προτεραιότητα. Ο πολυποίκιλος εξτρέμ, το όνομα του οποίου επίσης επισήμως διαψεύστηκε, ενδεχομένως να είναι μία περίπτωση που ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει ξανά το επόμενο διάστημα.