Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το ματς με την Τζουργκάρντεν στη Σουηδία

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το ματς με την Τζουργκάρντεν στη Σουηδία

Λάμπρος Γκαραγκάνης 13:33 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 25.10.2024

Οι Πράσινοι έχουν την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το Conference League, εκτός έδρας, με την Τζουργκάρντεν, όπου θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους. Ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων, τον οποίο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με ένα βαθμό, μετά από δύο αγώνες στη League Phase του Conference League, το Τριφύλλι πιέζεται για αποτελέσματα. Θα πάει, όπως είναι λογικό, στη Σουηδία για το ματς της 3ης αγωνιστικής με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός θα έχει δική του εξέδρα στην αναμέτρηση της Στοκχόλμης, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την Παρασκευή (25/10) τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον κόσμο της. Μέχρι την 1/11, η διορία για τα σχετικά αιτήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Djurgarden – Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στις 7 Νοεμβρίου 2024, τα εξής:

Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν από Παρασκευή 25 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024.

Τα αιτήματα αποστέλλονται στη διεύθυνση [email protected].

Τα αιτήματα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία, γραμμένα σε κεφαλαία και με λατινικούς χαρακτήρες για κάθε κάτοχο εισιτηρίου: ονοματεπώνυμο, αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας, αριθμό κινητού τηλεφώνου, e-mail. Επίσης είναι απαραίτητα: ημερομηνία αναχώρησης, αεροπορική εταιρεία, κωδικός πτήσης (ίδια στοιχεία και για την επιστροφή), ξενοδοχείο διαμονής.

Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Μετά την υποβολή του αιτήματός σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση και περαιτέρω οδηγίες».