Τα «μπράβο» του Αλόνσο και η παράσταση Τζούριτσιτς: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού μετά το 3-1 επί του Πανσερραϊκού (vid)

Τα «μπράβο» του Αλόνσο και η παράσταση Τζούριτσιτς: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού μετά το 3-1 επί του Πανσερραϊκού (vid)

Sportal newsroom 19:18 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 23.09.2024

Δείτε στην παρακάμερα του Τριφυλλιού, τα εύσημα του Ντιέγκο Αλόνσο στους παίκτες του και το πως πανηγύρισε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς τα γκολ του στη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και έψαχνε κόντρα στους Σερραίους, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Προηγήθηκε νωρίς με τον Τετέ (10’), δέχτηκε, σχεδόν, αμέσως την ισοφάριση (15’ Μπετανκόρ), αλλά αντέδρασε στο τελευταίο 10λεπτο με τα εξαιρετικά γκολ του Τζούριτσιτς.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μοίρασε «μπράβο» στο 1-0 του Βραζιλιάνου εξτρέμ, πανηγυρίζοντας το προβάδισμα με τον πάγκο των Πράσινων. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, στο 2ο ημίχρονο, μπήκε ως αλλαγή και δικαίωσε τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη. Έζησε έντονα, στον αγωνιστικό χώρο, τα επιτεύγματά του, γιορτάζοντας με τους συμπαίκτες του τη νίκη.

Στην παρακάμερα της επικράτησης, με 3-1, επί του Πανσερραϊκού στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο Youtube, μπορείτε να δείτε τις σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, με μία διαφορετική προσέγγιση.