Έτοιμος για τη ρεβάνς με την Μπότεφ ο Παναθηναϊκός – Τα σενάρια για την ενδεκάδα (gallery)

Έτοιμος για τη ρεβάνς με την Μπότεφ ο Παναθηναϊκός – Τα σενάρια για την ενδεκάδα (gallery)

Γιώργος Σακελλαρίου 21:05 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:14 - 31.07.2024

Οι Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς όλα δείχνουν ότι θα είναι βασικοί στο αυριανό ματς του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ.

Ο Παναθηναϊκός με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Μπότεφ Πλόβντιβ, «Χρίστο Μπότεφ», ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό του Europa League.

Το πρόγραμμα διήρκησε για περίπου μία ώρα και περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι μία ακόμα λύση. Ο Τετέ, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος ήταν και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, δηλώθηκε στη λίστα αντί του Αϊτόρ και κλήθηκε στην αποστολή. Είναι πιθανό, μάλιστα, να χρησιμοποιηθεί ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα.

Εκτός να θυμίσουμε ότι έμειναν οι Σένκεφελντ, Βιλένα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα, όπως φυσικά και ο Ρούμπεν Πέρεθ, που δεν δηλώθηκε με τον Αϊτόρ στη λίστα. Στην Αθήνα είναι και οι ανέτοιμοι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής 23 ποδοσφαιριστές: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Μπάλντοκ, Κάτρη, Ζέκα, Τετέ, Μπακασέτα, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Αράο, Βέρμπιτς, Σπόραρ και Γερεμέγεφ.

Ο Αλόνσο, λοιπόν, λόγω του αποκλεισμού των Σένκεφελντ, Βιλένα θα έχει σίγουρα δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Ίνγκασον θα πάρει τη θέση του Σένκεφελντ και θα παίξει δεξί στόπερ με τον Γεντβάι παρτενέρ.

Ο Μαξίμοβιτς, ο οποίος έπαιξε στο πρώτο ματς αλλαγή και είχε συμμετοχή και σε δύο φιλικά προετοιμασίας, είναι φαβορί για να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Αράο, αντί του Τσέριν, ο οποίος λόγω Euro μπήκε πιο αργά με την ομάδα κι ακόμα δεν έχει αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Αλόνσο.

Σε ό,τι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας ο Μλαντένοβιτς λογικά θα είναι βασικός και δεξιά θα παίξει ο Βαγιαννίδης. Αν επιλεγεί ο Κώτσιρας, έχει πιο πολλές πιθανότητες να παίξει αριστερά. Στην κορυφή θα είναι ο Γερεμέγεφ με τον Μπακασέτα πιο πίσω και τους Τζούριτσιτς, Μαντσίνι στα άκρα. Στο τέρμα θα είναι ο Ντραγκόβσκι κι όπως τονίσαμε σίγουροι είναι οι Αράο και Γεντβάι.

Φωτορεπορτάζ από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Μπότεφ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!