Παναθηναϊκός: Τακτική, δίχως προβλήματα, πριν τον ΠΑΟΚ

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Παναθηναϊκός: Τακτική, δίχως προβλήματα, πριν τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 20:58 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 13.09.2024

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και το βαθμολογικό ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ολόκληρο το ρόστερ, για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 15/9, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Το πρόγραμμα εκγύμνασης την Παρασκευή (13/9) είχε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και μπόλικη τακτική υπό την καθοδήγηση του Λατινοαμερικάνου κόουτς.

Ο Ουρουγουανός είδε τους διεθνείς που επέστρεψαν τελευταίοι από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες να προπονούνται για δεύτερη, διαδοχική, ημέρα κανονικά. Ο λόγος για τους Φώτη Ιωαννίδη, Τάσο Μπακασέτα, Γιώργο Βαγιαννίδη, Άνταμ Τσέριν, Αντράζ Σπόραρ, Αζεντίν Ουναΐ και Φακούντο Πελίστρι. Ειδικά για τον Μαροκινό χαφ και τον Ουρουγουανό εξτρέμ, που είχαν μακρινά ταξίδια επιστροφής είναι πολύ σημαντικό αυτό για τον καταρτισμό μίας γεμάτης αποστολής.

Ο Αλόνσο θα ανακοινώσει την αποστολή για την Τούμπα και το απαιτητικό, βαθμολογικά, παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (14/9), πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Μεγάλος στόχος των Πράσινων είναι να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη, ώστε να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας, μετά τους 5 χαμένους βαθμούς τις 3 πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος κόντρα σε Aστέρα AKTOR, Λεβαδειακό (η μοναδική νίκη έως τώρα) και Athens Καλλιθέα.