Παναθηναϊκός: Τακτική, χωρίς τους διεθνείς

Παναθηναϊκός: Τακτική, χωρίς τους διεθνείς

Sportal newsroom 17:05 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 04.09.2024

Ανέβασε ρυθμούς ο Ντιέγκο Αλόνσο, στο Κορωπί, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να συνεχίζουν, κυρίως, με ασκήσεις τακτικής την προετοιμασία για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες των Πράσινων, που είναι διαθέσιμοι αυτό το διάστημα για τον Ουρουγουανό προπονητή, ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Ντραγκόφσκι, Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον, Λίλο, Μπρέγκου και Φρόκου.

Ουναχί: «Να πετύχω στον Παναθηναϊκό όσα ονειρευόμουν» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:25 - 04.09.2024

Ουναχί: «Να πετύχω στον Παναθηναϊκό όσα ονειρευόμουν» (vid)

Ο Αζεντίν Ουναχί μίλησε, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Παναθηναϊκού, στο επίσημο κανάλι του Τριφυλλιού στο Youtube, αναφέροντας τους στόχους του ερχόμενος στην Αθήνα και τους λόγους που τον ώθησαν να φορέσει τα πράσινα για την επόμενη χρονιά.

Δεν ήταν, επίσης, στο γκρουπ προπόνησης ο νεοφερμένος Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος ανακοινώθηκε από το Τριφύλλι, αλλά είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Εθνικής Μαρόκου για τα παιχνίδια του αφρικανικού Nations League. Τις επόμενες ημέρες και οι παρόντες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα πάρουν κάποιες ανάσες, μια και ο Ντιέγκο Αλόνσο προσανατολίζεται σε διήμερο ή τριήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο.