Τέλος η προετοιμασία για τον Ιωαννίδη!

Τέλος η προετοιμασία για τον Ιωαννίδη!

Γιώργος Σακελλαρίου 21:00 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 25.06.2024

Οι εξετάσεις του Φώτη Ιωαννίδη έδειξαν βελτίωση, ωστόσο, χρειάζονται ακόμα δύο εβδομάδες θεραπείας. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα χάσει όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής του Ντιέγκο Αλόνσο δεν θα έχουν στην Αυστρία τον βασικό φορ της ομάδας και το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο.

Ο 24χρονος διεθνής φορ να θυμίσουμε ότι είχε υποστεί κάκωση στον ώμο στο φιλικό με τη Γερμανία κι όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε θεραπεία. Ο Ιωαννίδης υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις κι αυτές σήμερα έδειξαν ότι υπάρχει βελτίωση στον τραυματισμό, αλλά ο διεθνής επιθετικός δεν θα είναι σε κατάσταση για να έρθει στην Αυστρία και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Αλόνσο.

Ο Ιωαννίδης κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία. Ο Έλληνας επιθετικός για δύο εβδομάδες θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και θα είναι σε θέση να γυμναστεί με την ομάδα σε δύο εβδομάδες. Περίπου στις 10 Ιουλίου, δηλαδή, όταν θα έχει επιστρέψει η αποστολή στη βάση της από την Αυστρία.

Η αγκαλιά, το «μπράβο Τόνι» και η πίστη του Αλόνσο στον ευδιάθετο Βιλένα – Το τετ α τετ με Μπρέγκου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:00 - 25.06.2024

Η αγκαλιά, το «μπράβο Τόνι» και η πίστη του Αλόνσο στον ευδιάθετο Βιλένα – Το τετ α τετ με Μπρέγκου

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πιστεύει στην ποιότητα του Τόνι Βιλένα, ο Ολλανδός μέσος έχει κέφια και ο Ουρουγουανός τον επιβραβεύει συχνά. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, αφού ο καλύτερός του παίκτης την περασμένη περίοδο, θα έχει μόλις δύο εβδομάδες προπονήσεις στα πόδια του πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, με αντίπαλο τη Μπότεφ Πλόβντιβ ή τη Μάριμπορ.