Τέταρτο φαβορί για πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός: Δείτε τις αποδόσεις μετά το τέλος της 24ης αγωνιστικής

Τέταρτο φαβορί για πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός: Δείτε τις αποδόσεις μετά το τέλος της 24ης αγωνιστικής

Στέλιος Βαρδάκης • 23:32 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 14.08.2024

Σημαντικές αλλαγές προέκυψαν στις αποδόσεις όσον αφορά την ομάδα που θα κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής.

Το... θρίλερ στη Stoiximan Super League συνεχίζεται όσον αφορά στη «μάχη» του τίτλου, με μόλις δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των playoffs!

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη γκέλα (τη δεύτερη συνεχόμενη), καθώς δεν κατάφερε να νικήσει την Κηφισιά στη Λεωφόρο και έμεινε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Από την άλλη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ πήραν νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, ενώ η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο κόντρα στη Λαμία και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η μάχη για τον τίτλο δείχνει πως θα κριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις λεπτομέρειες και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για κάποιο φαβορί. Αυτό μαρτυρούν και οι στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου, οι οποίες όμως άλλαξαν μετά το δεύτερο διαδοχικό «στραβοπάτημα» του Τριφυλλιού και τις νίκες των υπολοίπων ομάδων του Big-4.

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη «γκέλα» του Παναθηναϊκού και τις ανατροπές ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:02 - 25.02.2024

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη «γκέλα» του Παναθηναϊκού και τις ανατροπές ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πανηγύρισαν νίκες την Κυριακή (25/2), συνεχίζοντας έτσι να βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Αντιθέτως, έδαφος έχασε ο Παναθηναϊκός, μετά το «Χ» κόντρα στην Κηφισιά. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει ένα πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή, ούσα πρωτοπόρος και προσφέρεται σε απόδοση γύρω στο 2.30, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δίνεται κοντά στο 4.00. Από 'κει και έπειτα, ο Ολυμπιακός πλέον είναι στην τρίτη θέση στη σχετική λίστα και προσφέρεται σε απόδοση 4.50, ενώ ο Παναθηναϊκός έπεσε στην τελευταία θέση και «παίζει» σε απόδοση 5.00.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΑΕΚ 2.30

ΠΑΟΚ 4.00

Ολυμπιακός 4.50

Παναθηναϊκός 5.00