Θρύλος του βουλγαρικού ποδοσφαίρου υποτίμησε τον Παναθηναϊκό

Ο Γκεοργκίεφ και ο Βιλένα

Θρύλος του βουλγαρικού ποδοσφαίρου υποτίμησε τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 17:05 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 29.07.2024

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπότεφ Πλόβντιβ με στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Μιλώντας για το ματς, ο θρύλος του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, Γκεόργκι Γκεοργκίεφ, τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν είναι τόσο δύσκολος αντίπαλος.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το βράδυ της Πέμπτης (1/7), εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα δώσει τη δική του μάχη κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ. Το «τριφύλλι» έχει στόχο να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Άγιαξ - Βοϊβοντίνα.

Για το παιχνίδι κλήθηκε να μιλήσει ο αστέρας του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, Γκεόργκι Γκεοργκίεφ, ο οποίος στις δηλώσεις του υποτίμησε το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε πως πέραν τριών παικτών, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο στο ρόστερ του.

«Μια μέρα με την παρέα του Τετέ στην Αθήνα»: Το... ξεχωριστό βίντεο του Παναθηναϊκού για το νέο του μεταγραφικό απόκτημα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:45 - 28.07.2024

«Μια μέρα με την παρέα του Τετέ στην Αθήνα»: Το... ξεχωριστό βίντεο του Παναθηναϊκού για το νέο του μεταγραφικό απόκτημα

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε ένα... ξεχωριστό βίντεο με το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Τετέ, ο οποίος περνάει μία ημέρα με την παρέα του στην Αθήνα.

«Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να παίξουν με θάρρος, αποφασιστικότητα και συγκέντρωση. Έχω αγωνιστεί εναντίον τους με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και τους νικήσαμε και στους δύο αγώνες. Είχαν τότε επτά διεθνείς παίκτες και ήταν πολύ δυνατοί

Η νίκη με τη βοήθεια των φιλάθλων είναι απαραίτητη για την Μπότεφ. Ο αγώνας στην Ευρώπη είναι πιο σημαντικός. Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε ιδιαίτερα δυνατή απόδοση. Για μένα, αυτός είναι ο αγώνας της χρονιάς για την Μπότεφ, καθώς με την Λόκο μπορούν πάντα να παίξουν.

Πρέπει να διορθώσουν κάποια αφελή λάθη που έκαναν στην Ελλάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μου άρεσε η εικόνα τους, αλλά στη δεύτερη μέρος τα πράγματα άλλαξαν. Πρέπει να ξεκινήσουν δυνατά από την πρώτη στιγμή και να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν τρεις πολύ ποιοτικοί παίκτες, αλλά οι υπόλοιποι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Τρεις παίκτες δεν είναι ολόκληρη ομάδα! Αυτό πρέπει να είναι το ματς της χρονιάς για την Μπότεφ Πλόβντιβ! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουν απέναντι στην Λόκο! Πρέπει να δώσουν τα πάντα σε αυτόν τον αγώνα. Όταν παίζεις συχνά, δύο φορές την εβδομάδα, αποκτάς την καλύτερη φόρμα. Πρέπει να εμφανιστούν και απέναντι στην Λόκο και απέναντι στον Παναθηναϊκό με τον καλύτερό τους εαυτό», δήλωσε ο Γκεοργκίεφ.