Τη Γιαγκελόνια θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός αν αποκλείσει τον Άγιαξ
i

©intime

Τη Γιαγκελόνια θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός αν αποκλείσει τον Άγιαξ

Sportal newsroom 22:26 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 13.08.2024

Η Γιαγκελόνια ηττήθηκε με 1-4 από την Μπόντο Γκλιμτ και έμεινε εκτός Champions League, κάτι που σημαίνει ότι θα βρει απέναντί της τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Europa League σε περίπτωση που οι Πράσινοι προκριθούν επί του Άγιαξ.

Η Γιαγκελόνια θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, αν περάσει τον Άγιαξ, στα playoffs του Europa League. Η πολωνική ομάδα ηττήθηκε με 1-4 από την Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία και σε συνδυασμό με το σε βάρος της 1-0 από το πρώτο ματς έμεινε εκτός των playoffs του Champions League.

Η Γιαγκελόνια άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό χάρη στο αυτογκόλ του Μπεργκ, αλλά μέσα σε τέσσερα λεπτά η νορβηγική ομάδα ανέτρεψε το παιχνίδι. Αρχικά ο Φετ στο 34' ισοφάρισε και τέσσερα λεπτά μετά ο Μάατα έκανε την ανατροπή.

Στο 56' ο Φετ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το 3-1 και στο 71ο λεπτό ο Χογκ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας, αν περάσει ο Παναθηναϊκός τον Αίαντα, θα είναι στις 22 Αυγούστου και το δεύτερο μία εβδομάδα μετά, στις 29 του μήνα. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι αν η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο τελικά γνωρίσει τον αποκλεισμό, τότε στα playoffs του Conference League θα βρει απέναντί της τη γαλλική Λανς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!