Γιατί ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» ότι το γκολ του Αστέρα έπρεπε να ακυρωθεί – Τι λέει ο κανονισμός

Γιατί ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» ότι το γκολ του Αστέρα έπρεπε να ακυρωθεί – Τι λέει ο κανονισμός

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:08 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 19.08.2024

Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για το γκολ του Κρεσπί, χάρη στο οποίο ο Asteras Aktor πήρε τη νίκη με 1-0 στο ΟΑΚΑ. Τι λέει ο κανονισμός.

Σε «γκέλα» υπέπεσε με το «καλημέρα» ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 1-0 από τον Αστέρα Aktor στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την Αθήνα χάρη στο γκολ του Κρεσπί με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 52'. Ένα γκολ για το οποίο διαμαρτύρεται έντονα ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος που «φωνάζουν» οι «πράσινοι» είναι η παρουσία του Άνταμ στο τείχος τη στιγμή της εκτέλεσης φάουλ από τον Αργεντίνο επιθετικό του Αστέρα.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Τι λέει ο κανονισμός

Σύμφωνα με τους κανόνες ποδοσφαίρου 2024/25 «Όταν τρεις ή περισσότεροι αμυνόμενοι ποδοσφαιριστές σχηματίζουν "τείχος", όλοι οι ποδοσφαιριστές της επιτιθέμενης ομάδας πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 1 μ. από το "τείχος" μέχρι η μπάλα να είναι στο παιχνίδι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!