Παναθηναϊκός: Την Τρίτη η μαγνητική του Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη η μαγνητική του Ιωαννίδη

Sportal newsroom 21:03 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 07.10.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Τρίτη (8/10), ώστε να βγει η ακριβής διάγνωση για τον θλαστικό τραυματισμό του στον προσαγωγό.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 44' τού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Αν και άρχισε να έχει ενοχλήσεις από τα μέσα του 1ου ημιχρόνου, προσπάθησε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στους Πειραιώτες. Όμως, δεν κατάφερε να βγάλει το 45λεπτο, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για θλάση στον προσαγωγό.

Ο Ιωαννίδης ήταν να υποβληθεί σε μαγνητική το απόγευμα της Δευτέρας, ωστόσο η εξέταση θα γίνει την Τρίτη. Με τη διάγνωσή της, θα γίνει γνωστός ο βαθμός του θλαστικού τραυματισμού στον προσαγωγό και το ακριβές διάστημα απουσίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έως και τον εντός έδρας αγώνα με την Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League, δύσκολα θα είναι ξανά διαθέσιμος ο Φώτης Ιωαννίδης. Οπότε αναμένεται να χάσει και το πρώτο ματς μετά τη διακοπή, για το Πρωτάθλημα, κόντρα στον ΟΦΗ εκτός έδρας.

Εννοείται, βέβαια, ότι δεν θα αγωνιστεί στα δύο ματς της Εθνικής ομάδας για το Nations League, με Αγγλία στο Λονδίνο και Ιρλανδία στο Φάληρο. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μεγάλη αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής, που θα καθορίσει την επιστροφή του Ιωαννίδη στους αγωνιστικούς χώρους.