Το κάζο του Αράο στον Μπακασέτα, το φατούρο στο ποδοτένις και η ατάκα «να ζήσει η νύφη» (vid+gallery)

Το κάζο του Αράο στον Μπακασέτα, το φατούρο στο ποδοτένις και η ατάκα «να ζήσει η νύφη» (vid+gallery)

Γιώργος Σακελλαρίου 15:18 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 01.07.2024

Με ποδοτένις και φατούρο ξεκίνησε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας. Το πείραγμα του Αράο στον Μπακασέτα. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο για να κάνει πιο ευχάριστο το κλίμα στο ξεκίνημα της προπόνησης του Παναθηναϊκού, χώρισε τους παίκτες του σε τριάδες κι έπαιξαν ποδοτένις.

Η μία τριάδα και η πιο… ζωηρή ήταν αυτή των διεθνών Μπακασέτα, Λημνιού, Κώτσιρα. «Τι φονιάς είναι αυτός;» φώναζε συνέχεια ο Μπακασέτας για τον Κώτσιρα, ενώ συνέχεια είχαν διαμάχη με τον Αράο και ζητούσαν από τον Αλόνσο και τους συνεργάτες του να κάνουν τους διαιτητές.

Στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν οι εξής τριάδες: Μπακασέτας, Κώτσιρας, Λημνιός και Τζούριτσιτς, Κάτρης, Μπρέγκου. Οι ηττημένοι δέχθηκαν τρελό φατούρο και ειδικά οι Μαντσίνι, Ρούμπεν και Βιλένα.

Στο τέλος του προγράμματος οι παίκτες δούλεψαν στα κοντρόλ και στα σουτ. Ένας παίκτης δίπλα από το δοκάρι έκανε πάσα και οι υπόλοιποι στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έπρεπε να κοντρολάρουν. Ουσιαστικά έπρεπε να τη στρώσουν στον εαυτό τους και να εκτελέσουν χωρίς καθυστέρηση και χωρίς να περάσει η μπάλα τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Ο Ζέκα και ο Ρούμπεν πέτυχαν εντυπωσιακά γκολ και πανηγύρισαν έξαλλα. Ακολούθησαν οι Κώτσιρας και Λημνιός. Αυτό, όμως, που ξεχώρισε ήταν το πείραγμα του Αράο στον Μπακασέτα. Ο Βραζιλιάνος έμεινε στο δοκάρι και όποτε ήταν η σειρά του «Μπάκα» έδινε δυνατή πάσα για να μην μπορεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός να κοντρολάρει εύκολα. Και όντως του έκανε «χαλάστρα».

Φοβερή, πάντως, ήταν και η ατάκα του Μπακασέτα, όταν συμπαίκτης του σούταρε πολύ άσχημα, εκτός γηπέδου. «Να ζήσει η νύφη» φώναξε και όλοι γέλασαν.

Φωτορεπορτάζ από το ποδοτένις